Close
Elkészült minden idők leggyorsabb Aston Martin kabriója

Elkészült minden idők leggyorsabb Aston Martin kabriója

Ponyvára cserélték a DBS Superleggera tetejét.

A sportautómárka csúcsmodellje a DBS Superleggera, biztosra lehetett venni, hogy a nyitott tetős változata, a Volante is izgalmas lesz. Az lett: a vászontető annyira apró, hogy a formát szinte nem is befolyásolja, az autó duzzad az erőtől, ami nem csak dizájnillúzió.

A DBS Superleggera Volante ugyanúgy az AMG V12-es motorját kapja meg, az 5,2 literes biturbó 715 lóereje a kupénál rosszabb légellenállás ellenére is 3,6 másodperc alatt gyorsítja százra az Aston Martint, a végsebessége pedig 340 km/h – ennél gyorsabb kabriója még sosem volt a márkának.

Vagányabb is a Volante változat, és különlegesebb is, ennek megfelelően drágább is, mint a kupé: nagyjából 90 millió forintba kerül.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Aston Martin)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom