Close
Elkészült minden idők leggyorsabb Aston Martin kabriója

Elkészült minden idők leggyorsabb Aston Martin kabriója

Ponyvára cserélték a DBS Superleggera tetejét.

A sportautómárka csúcsmodellje a DBS Superleggera, biztosra lehetett venni, hogy a nyitott tetős változata, a Volante is izgalmas lesz. Az lett: a vászontető annyira apró, hogy a formát szinte nem is befolyásolja, az autó duzzad az erőtől, ami nem csak dizájnillúzió.

A DBS Superleggera Volante ugyanúgy az AMG V12-es motorját kapja meg, az 5,2 literes biturbó 715 lóereje a kupénál rosszabb légellenállás ellenére is 3,6 másodperc alatt gyorsítja százra az Aston Martint, a végsebessége pedig 340 km/h – ennél gyorsabb kabriója még sosem volt a márkának.

Vagányabb is a Volante változat, és különlegesebb is, ennek megfelelően drágább is, mint a kupé: nagyjából 90 millió forintba kerül.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Aston Martin)

aston martin dbs superleggera | aston martin | kabrió | aston martin dbs superleggera volante

FOLYTASD EZZEL

Villámgyorsak – hat elektromos hajtású szupersportautó

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram