Close
Egy igazi klasszikus formátummal teszi szebbé a nyarat a Müpa

Egy igazi klasszikus formátummal teszi szebbé a nyarat a Müpa

Ősszel nyitja meg újra kapuit az intézmény, ám addig sem maradunk program nélkül.

Az autósmozi segítségével helyezik új dimenzióba a Müpa-élményt: a Fesztivál Színházban zajló koncerteket az épület melletti parkoló hatalmas kivetítőjén lehet autóból követni.

Július 1–25-ig, szerdától szombatig minden este a legkülönbözőbb műfajok előadói lépnek színpadra a Müpában, Várdai Istvántól a The Qualitonson át a Barabás Lőrinc Quartetig. A szerda a klasszikus zenéé, két csütörtökön a Metropolitan Opera közvetítéseit élvezhetjük, míg a könnyű- és világzene, illetve a dzsessz szerelmesei pénteken és szombaton vehetik birtokba a Müpa autós koncertmoziját. A nézők ételt és italt is vásárolhatnak a helyszínen, hogy a nyáresti hangulat igazán tökéletes legyen. Az étel- és itallapot, valamint a rendelés folyamatát ide kattintva lehet megismerni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Müpa, fotó: Getty Images)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom