Close
Ingyenes kertmozi nyílt Budapesten, a Tímár utcánál

Ingyenes kertmozi nyílt Budapesten, a Tímár utcánál

A járvány nálunk már lecsengőben van, ahogy a hivatalos számokból kiolvasható, sok olyan kulturális intézmény van viszont, ami még nem nyithat meg. Ilyenek például a klasszikus mozik is. Egy III. kerületi kerthelyiség idén is megnyitja ingyenes kertmoziját, ahol a közönség szavát meghallgatva, az újabb filmek helyett kedvenc klasszikusokat vetítenek majd, egész nyáron.

Beszéltünk róla, hogy újraéledhetnek az autósmozik, Balatonon egyáltalán nem ritka jelenség a kertmozi, és szerencsére a pop-up vetítések mellett a III. kerületi Budapest Gardenben már tavaly felismerték, hogy bőven van igény a fővárosban is az efféle kikapcsolódásra.

Kempingszékeken ülve, fröccsöt kortyolgatva mozizni egy balzsamos nyári estén úgy, hogy közben a fáradt lábaink a selymes, hűvös homokban pihennek.

Idén is indul a Budapest Garden ingyenes kertmozi, ahol júniusban 20:30-kor indulnak a vetítések, hogy már egy kósza napsugár se zavarhassa meg a mozis élményt, amire jócskán ki vagyunk már éhezve. Foglalás nincs, érkezési sorrendben lehet leülni a székekre, ezért érdemes hamarabb érkezni, és a kezdésig üdítővel, frissítővel feledtetni a munkanap problémáit.

A vetítések szerdától szombatig tartanak. Eddig a júniusi programot publikálták, amiben olyan kedvenceket találunk, mint a Lesz ez még így se, a Blöff, a Forrest Gump, az Ízek, imák, szerelmek, a Joker, vagy a Csillag születik. A filmeket szinkronnal, felirat nélkül vetítik.

Érdemes egyébként a mozin kívül is ellátogatni hozzájuk, mivel sűrű programtervük van a nyárra, amibe belefér a szabadtéri jóga, a buborékfoci (social distancing a négyzeten!), a street workout, a strandröplabda, vagy a trambulinpálya is.

Budapest Garden, 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125., kapcsolat: [email protected]

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Budapest Garden, Unsplash)

filmek | mozi | ingyenes mozi | budapest | budapest garden

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram