Close
Megvan az év balatoni hotelje

Megvan az év balatoni hotelje

Az Év Hotele szavazáson ha szorosan is, de a siófoki CE Plaza Hotel győzedelmeskedett a balatoni régióban. A dobogóra a Hotel Füred Spa & Conference és a zamárdi Hotel Wellamarin fért fel.

A végső sorrendről közönségszavazás döntött, a CE Plaza Hotel a szavazatok 27 százalékát gyűjtötte be, míg a Hotel Füred Spa & Conference csupán két százalékkal maradt le a siófokiaktól.

A CE Plaza Hotel:

Miután a regionális versenyt behúzta, a Ce Plaza Hotel az országos Best of Az Év Hotele díjáért is versenybe szállhat másik tizenhárom szállodával a szokásos díjátadó gálán – amely az idei járványhelyzetre való tekintettel lehet, hogy valamivel szerényebb lesz, vagy teljesen el is marad. Az új szabályok értelmében ugyanakkor a régiók második helyezettjei is képviselhetik magukat az évad végi fináléban, így a Hotel Füred Spa & Conference is megküzdhet a Best of Az Év Hotele díjáért.

A Hotel Füred Spa & Conference:

 

A Hotel Wellamarin:

És ha már hotelek:

(Forrás: Az Év Hotele)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom