Close
Megvan az év balatoni hotelje

Megvan az év balatoni hotelje

Az Év Hotele szavazáson ha szorosan is, de a siófoki CE Plaza Hotel győzedelmeskedett a balatoni régióban. A dobogóra a Hotel Füred Spa & Conference és a zamárdi Hotel Wellamarin fért fel.

A végső sorrendről közönségszavazás döntött, a CE Plaza Hotel a szavazatok 27 százalékát gyűjtötte be, míg a Hotel Füred Spa & Conference csupán két százalékkal maradt le a siófokiaktól.

A CE Plaza Hotel:

Miután a regionális versenyt behúzta, a Ce Plaza Hotel az országos Best of Az Év Hotele díjáért is versenybe szállhat másik tizenhárom szállodával a szokásos díjátadó gálán – amely az idei járványhelyzetre való tekintettel lehet, hogy valamivel szerényebb lesz, vagy teljesen el is marad. Az új szabályok értelmében ugyanakkor a régiók második helyezettjei is képviselhetik magukat az évad végi fináléban, így a Hotel Füred Spa & Conference is megküzdhet a Best of Az Év Hotele díjáért.

A Hotel Füred Spa & Conference:

 

A Hotel Wellamarin:

És ha már hotelek:

(Forrás: Az Év Hotele)

Hotel Wellamarin | zamárdi Hotel Wellamarin | Best of Az Év Hotele | siófok | balaton

FOLYTASD EZZEL

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

A világ legrégebbi városai a történelem esszenciái

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram