Close
Az összes magyarországi fürdő megnyílik július elsejére

Az összes magyarországi fürdő megnyílik július elsejére

Viszont még mindig ott lesz az a bizonyos feltétel, ami ellen már küzd a Fürdőszövetség is. 

Július elsejére minden magyarországi fürdő megnyithat, mondta a Fürdőszövetség alelnöke kedden. Kovacsics Imre közölte, hogy a fürdők munkavállalóik hetven-nyolcvan százalékát megtartották.

Megjegyezte, hogy bár a fürdők csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, az élővizes fürdőhelyek anélkül is,

ezért szakmai szervezetként már jelezték a kormánynak és a Magyar Turisztikai Ügynökségnek is, hogy szeretnék a könnyítést a fürdőknek is megkérni.

Emellett azt is elmondta, hogy a fürdőfejlesztések nem álltak le, például Miskolcon, Hajdúszoboszlón és Győrben is nagy beruházásokkal épülnek fürdők.

Közben külföldön a franciák enyhítenek egy nagyot a bulizni vágyóknak, a briteknél pedig kiderült, mikor lesz a végleges és visszavonhatatlan nyitás negyedik lépése.

(Fotók: Getty, forrás: 24.hu)

magyar | magyarország | budapest | győr | fürdő

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Kiderült, melyek a világ legdrágább úti céljai erre a nyárra

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram