Az üres falfelületek megmentője: vászonkép kollázs!

A boltokat járva gyakran hiányérzetünk lehet, ha faldekorációt keresünk. Túl egyszerű, túl bonyolult, túl személytelen. Ne is keress tovább, csupán válaszd ki kedvenc fotóid, és készíttess egyedi vászonkép kollázst, mely csodásan ékesítheti otthonod falát!

Ha nem tudsz választani a sok fotó közül

Amikor összegyűlik a család, a baráti társaság valami különleges alkalom miatt, szinte megállás nélkül hallható a kamera kattintgatásának hangja. Egyesek a nagy csoportképekre esküsznek, mások inkább a nem beállított pillanatképeket kedvelik.

Bármelyik kategóriát is erősítjük, mindig nagy örömmel nézzük vissza a felhőtlen pillanatokat, ám gyakran megfeledkezünk ezek előhívásáról vagy biztonságos tárolásáról. Ne hagyd, hogy a telefon memóriájában vagy a cipősdobozban porosodjanak a fotók, készíttess egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon segítségével!

A sok jól sikerült fénykép felett ülve gyakran eszünkbe juthat, milyen jó lenne ezeket akár minden nap látni! A vászonkép éppen erre nyújt megoldást, hiszen amellett, hogy megjeleníti a legszebb emlékeket, különleges és esztétikus, valamint tartós faldekorációként szolgál.

Bármilyen általunk kiválasztott fénykép, minta vagy akár szöveg is megjelenítésre kerülhet, akár kollázs formájában is. Így nem kell hosszú órákig válogatni, hogy melyik legyen az az egy, amely a falra kerül. Bármennyi fotót összeállíthatunk, szabályos vagy szabálytalan elrendezésben, így biztosan semmi és senki nem marad le a vászonképről!

Szabályos elrendezésű vászonkép kollázs

Már a vászonképek válogatása során is jó, ha meghatározod, hogy szabályosan, például geometriai formában (téglalap, kör, szív) szeretnéd az elrendezést, vagy teljesen szabálytalanul.

Az interneten számos ingyenes képszerkesztő programot fellehetünk, melyeken előre megtervezett sablonokba húzhatjuk a fotóinkat. Dönthetünk úgy, hogy egységes, ugyanakkora méretű keretekbe, mozaikokba helyezzük a képeket, de akár egyet-egyet ki is emelhetünk, mely nagyobb méretben virít majd. A szabályos elrendezésű kollázsok esetében előnyös, hogy nem kell csupán fekvő vagy csupán álló képeket kiválogatni, hanem vegyesen alkalmazhatjuk őket.

Ereszd el a fantáziád!

Ha nem vagy a szabályosság híve, és inkább egy bohókásabb végeredményt szeretnél, mely az életérzés átadására fókuszál, készíts szabálytalan kollázst. Így pont olyan összhatást érhetsz el, mintha egy asztalra kiterítve, egymásra lógva, hol ferdén, hol szabályosabban terülnének el a képek.

Ennek legnagyobb előnye, hogy különleges hatást kelt anélkül, hogy túl sterilnek tűnne, valamint garantáltan odavonzza a tekintetet fali dekorációként, vászonkép formájában.

Látogass el a Vászonkép Szalon weboldalára, és inspirálódj a csodás vászonkép ötletekből, és válassz esztétikus, tartós és garanciális fali dekorációt otthonodba!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom