Close
Ha megnézed ezt a videót, azonnal csomagolni akarsz majd Azerbajdzsánba

Ha megnézed ezt a videót, azonnal csomagolni akarsz majd Azerbajdzsánba

Terepasztallá változik a táj Joerg Daiber videójában, és három perc alatt megcsodálhatjuk az ország legismertebb nevezetességeit a gobusztáni iszapvulkánoktól a főváros, Baku Tűztornyaiig.

Ez a három perc pedig elegendő arra, hogy rögtön elkezdjük a repjegyeket nézegetni Oroszország déli szomszédjába. Mint a videó készítője írja, Azerbajdzsán volt a kedvenc országa kaukázusi utazásai során.

Az emberek szívesen fogadták, a hegyvidéki tájak lélegzetelállítóak, és bizonyos  helyeken úgy érezheti az ember, mintha nem is evilágon járna.

A múltba révedő hegyi falvak és a jövőbe néző főváros, Baku között nem is lehetne nagyobb a kontraszt.

A videó itt látható.

Baku egyébként felkerült 2023 várhatóan legnépszerűbb úti céljainak listájára.

(Képek forrása: Getty Images)

utazás | azerbajdzsán

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram