Close
Ázsia ezerarcú, és van, aki meg is tudja mutatni mindezt

Ázsia ezerarcú, és van, aki meg is tudja mutatni mindezt

Pekingtől Tokióig haladunk a videóssal, aki ugyanúgy megmutatja Ázsia nyugodt és gyönyörködtető oldalát, mint a pörgős, sosem fáradó arcát. A kicsit több mint háromperces filmben ugyanúgy megjelennek az égig érő felhőkarcolók, mint a zöld ezer színében pompázó dzsungelek. 

Elképesztő az a kulturális sokszínűség, amit Ázsiában találunk. Kína fővárosának tempója alig követhető, Bali megnyugtat, Kiotó egybefonódik a természettel, Tokió pedig őrült, és nem is akar másnak látszani.

Ez is érdekelhet:

bali | indonézia | ázsia | tokió | video

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram