Close
Ázsia ezerarcú, és van, aki meg is tudja mutatni mindezt

Ázsia ezerarcú, és van, aki meg is tudja mutatni mindezt

Pekingtől Tokióig haladunk a videóssal, aki ugyanúgy megmutatja Ázsia nyugodt és gyönyörködtető oldalát, mint a pörgős, sosem fáradó arcát. A kicsit több mint háromperces filmben ugyanúgy megjelennek az égig érő felhőkarcolók, mint a zöld ezer színében pompázó dzsungelek. 

Elképesztő az a kulturális sokszínűség, amit Ázsiában találunk. Kína fővárosának tempója alig követhető, Bali megnyugtat, Kiotó egybefonódik a természettel, Tokió pedig őrült, és nem is akar másnak látszani.

Ez is érdekelhet:

video | indonézia | bejing | bali | tokió

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom