Close
Azt kérik a pilóták, segítsünk nekik repjegyvásárlással

Azt kérik a pilóták, segítsünk nekik repjegyvásárlással

Amennyire egyáltalán lehetséges, saját kezükbe veszik a sorsukat. 

A közösségi médiában próbálják jegyvásárlásra buzdítani az embereket a repülőgép-pilóták. Arra ösztönöznek mindenkit, aki teheti, hogy vegyen repülőjegyet (akár későbbi felhasználásra is),

mi több, halmozza fel úgy, mint amikor a világjárvány kezdetén a fél világ toalettpapírba fektetett be.

Charlotte Dielman, az EasyJet pilótája az Instagramon közzétett bejegyzésében indította el a kezdeményezést, és #SaveAviation, illetve #InThisTogether hashtagekkel is ellátta a posztját. Csatlakozott hozzá a Virgin Atlantictől Chris Pohl kapitány, aki egy képet rakott ki hasonló jellegű üzenettel, miközben egyenruhában pózol, és papírtekercsek repkednek körülötte.

Pohl szerint a légi közlekedés válsága idején az utasok tartják bennük a lelket, és mivel rengeteg kollégája vesztette el a munkáját, vele együtt sokuknak bizonytalan a jövője. Azt reméli, hogy ez a kampány támogatásra ösztönzi az embereket, és hamarosan újra repülhetnek a hozzá hasonló sorsú pilóták. És akkor ismét felfedezhetjük együtt a világot.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash)

repülés | buzdítják | repjegyet | pilóták | vegyél

FOLYTASD EZZEL

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

A világ legrégebbi városai a történelem esszenciái

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram