Close
Azt kérik a pilóták, segítsünk nekik repjegyvásárlással

Azt kérik a pilóták, segítsünk nekik repjegyvásárlással

Amennyire egyáltalán lehetséges, saját kezükbe veszik a sorsukat. 

A közösségi médiában próbálják jegyvásárlásra buzdítani az embereket a repülőgép-pilóták. Arra ösztönöznek mindenkit, aki teheti, hogy vegyen repülőjegyet (akár későbbi felhasználásra is),

mi több, halmozza fel úgy, mint amikor a világjárvány kezdetén a fél világ toalettpapírba fektetett be.

Charlotte Dielman, az EasyJet pilótája az Instagramon közzétett bejegyzésében indította el a kezdeményezést, és #SaveAviation, illetve #InThisTogether hashtagekkel is ellátta a posztját. Csatlakozott hozzá a Virgin Atlantictől Chris Pohl kapitány, aki egy képet rakott ki hasonló jellegű üzenettel, miközben egyenruhában pózol, és papírtekercsek repkednek körülötte.

Pohl szerint a légi közlekedés válsága idején az utasok tartják bennük a lelket, és mivel rengeteg kollégája vesztette el a munkáját, vele együtt sokuknak bizonytalan a jövője. Azt reméli, hogy ez a kampány támogatásra ösztönzi az embereket, és hamarosan újra repülhetnek a hozzá hasonló sorsú pilóták. És akkor ismét felfedezhetjük együtt a világot.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom