Close
Fölösleges tartani a távolságot a repülőgépek fedélzetén

Fölösleges tartani a távolságot a repülőgépek fedélzetén

Ezt nem mi mondjuk, hanem a United Airlines vezérigazgatója.

Scott Kirby szerint teljesen felesleges a fedélzeten szabadon hagyni a középső üléseket, mert a koronavírus elleni védekezés nem ezen múlik.

Az amerikai légitársaság vezetője kijelentette, hogy a United Airlines gépein akkor is biztonságos lesz az utazás, ha a Covid–19 továbbra is velünk marad. Azt állítja, a társaság egészségügyi intézkedései – a személyzet tagjai és az utasok egyaránt maszkot viselnek –, valamint a HEPA-szűrők és a nagy hatékonyságú légkevergetés miatt a fedélzeten ülőknek nincs mitől tartaniuk. Kirbynek abban igaza van, hogy már csak fizikailag sem nagyon lehet megtartani az utasok közötti kétméteres távolságot, ezért a United lehetővé teszi az átfoglalást azok számára, akik kényelmetlenül érzik magukat egy vadidegen közelségében.

Ha lassacskán is, de az Egyesült Államokban visszatér az emberek bizalma a légi közlekedés iránt: egy belföldi járaton átlagosan negyvenhatan utaztak a május 26-i hét végeztével, ami a március végi átlag tíz jegyvásárlóhoz képest jelentős növekedésnek számít.

Az utasok komfortérzete viszont még nem teljes, mert sokan nem érzik magukat biztonságban a fedélzeten.

A többi légitársaság közül egyébként az Alaska Airlines, a Delta Air Lines és a JetBlue Airways nem ad el jegyet a középső ülésekre, a Southwest gépei pedig kisebb kapacitással repülnek.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The Point’s Guy, fotók: Unsplash)

légkeringetés | biztonság | united | koronavírus | repülés

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom