Close
Fölösleges tartani a távolságot a repülőgépek fedélzetén

Fölösleges tartani a távolságot a repülőgépek fedélzetén

Ezt nem mi mondjuk, hanem a United Airlines vezérigazgatója.

Scott Kirby szerint teljesen felesleges a fedélzeten szabadon hagyni a középső üléseket, mert a koronavírus elleni védekezés nem ezen múlik.

Az amerikai légitársaság vezetője kijelentette, hogy a United Airlines gépein akkor is biztonságos lesz az utazás, ha a Covid–19 továbbra is velünk marad. Azt állítja, a társaság egészségügyi intézkedései – a személyzet tagjai és az utasok egyaránt maszkot viselnek –, valamint a HEPA-szűrők és a nagy hatékonyságú légkevergetés miatt a fedélzeten ülőknek nincs mitől tartaniuk. Kirbynek abban igaza van, hogy már csak fizikailag sem nagyon lehet megtartani az utasok közötti kétméteres távolságot, ezért a United lehetővé teszi az átfoglalást azok számára, akik kényelmetlenül érzik magukat egy vadidegen közelségében.

Ha lassacskán is, de az Egyesült Államokban visszatér az emberek bizalma a légi közlekedés iránt: egy belföldi járaton átlagosan negyvenhatan utaztak a május 26-i hét végeztével, ami a március végi átlag tíz jegyvásárlóhoz képest jelentős növekedésnek számít.

Az utasok komfortérzete viszont még nem teljes, mert sokan nem érzik magukat biztonságban a fedélzeten.

A többi légitársaság közül egyébként az Alaska Airlines, a Delta Air Lines és a JetBlue Airways nem ad el jegyet a középső ülésekre, a Southwest gépei pedig kisebb kapacitással repülnek.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: The Point’s Guy, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom