Így ősziesítsd kedvenc koktélodat a profi szerint

A gin-tonik szezon egész évben tart. A bartender aktuális ajánlata a Kiotóból származó 54,5%-os, Ki No Bi Sei gin. Ez egy navy típusú gin, amiről a matrózok azt gondolták, hogy magas alkoholtartalma miatt elűzhetik vele a nem kívánt betegségeket és bacillusokat.

Az ázsiai spirit ízeiből az Égei-tenger környékén jellemző fűszerek felhasználásával készült Aegean tonikkal izgalmas, az őszi hónapokban is felpezsdítő ízeket hozhatsz ki. Készítsd el otthon, a Badhanna bartenderének receptje alapján!

Made My Day - Hozzávalók egy adaghoz:

  • 40 milliliter Ki No Bi Sei Gin
  • 1 üveg Three Cents Aegean Tonik
  • 4-5 szem szárított borókabogyó
  • 1 kígyóuborka roll
  • 2-3 db nagyobb jégkocka

Szükséges eszközök:

  • zöldséghámozó
  •  bárkanál
  • 1 db long drinkes pohár

Elkészítés:

A jégkockákat a long drinkes pohárba tesszük és rátöltjük a gint. Ráöntjük a tonikot és beleszórjuk a pohárba a borókabogyókat. A zöldséghámozó segítségével egy vékony szelet uborkát vágunk, feltekerjük, majd óvatosan a pohárba helyezzük. Keverőkanállal megkeverjük az italt, majd fogyasztjuk.

alkohol | koktél | alkoholos ital | gin | gin-tonik

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom