Így ősziesítsd kedvenc koktélodat a profi szerint

A gin-tonik szezon egész évben tart. A bartender aktuális ajánlata a Kiotóból származó 54,5%-os, Ki No Bi Sei gin. Ez egy navy típusú gin, amiről a matrózok azt gondolták, hogy magas alkoholtartalma miatt elűzhetik vele a nem kívánt betegségeket és bacillusokat.

Az ázsiai spirit ízeiből az Égei-tenger környékén jellemző fűszerek felhasználásával készült Aegean tonikkal izgalmas, az őszi hónapokban is felpezsdítő ízeket hozhatsz ki. Készítsd el otthon, a Badhanna bartenderének receptje alapján!

Made My Day - Hozzávalók egy adaghoz:
  • 40 milliliter Ki No Bi Sei Gin
  • 1 üveg Three Cents Aegean Tonik
  • 4-5 szem szárított borókabogyó
  • 1 kígyóuborka roll
  • 2-3 db nagyobb jégkocka
Szükséges eszközök:
  • zöldséghámozó
  •  bárkanál
  • 1 db long drinkes pohár
Elkészítés:

A jégkockákat a long drinkes pohárba tesszük és rátöltjük a gint. Ráöntjük a tonikot és beleszórjuk a pohárba a borókabogyókat. A zöldséghámozó segítségével egy vékony szelet uborkát vágunk, feltekerjük, majd óvatosan a pohárba helyezzük. Keverőkanállal megkeverjük az italt, majd fogyasztjuk.

badhanna | gin | gin-tonik | koktél | alkohol | alkoholos ital

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom