Close
Így ősziesítsd kedvenc koktélodat a profi szerint

Így ősziesítsd kedvenc koktélodat a profi szerint

A gin-tonik szezon egész évben tart. A bartender aktuális ajánlata a Kiotóból származó 54,5%-os, Ki No Bi Sei gin. Ez egy navy típusú gin, amiről a matrózok azt gondolták, hogy magas alkoholtartalma miatt elűzhetik vele a nem kívánt betegségeket és bacillusokat.

Az ázsiai spirit ízeiből az Égei-tenger környékén jellemző fűszerek felhasználásával készült Aegean tonikkal izgalmas, az őszi hónapokban is felpezsdítő ízeket hozhatsz ki. Készítsd el otthon, a Badhanna bartenderének receptje alapján!

Made My Day – Hozzávalók egy adaghoz:

  • 40 milliliter Ki No Bi Sei Gin
  • 1 üveg Three Cents Aegean Tonik
  • 4-5 szem szárított borókabogyó
  • 1 kígyóuborka roll
  • 2-3 db nagyobb jégkocka

Szükséges eszközök:

  • zöldséghámozó
  •  bárkanál
  • 1 db long drinkes pohár

Elkészítés:

A jégkockákat a long drinkes pohárba tesszük és rátöltjük a gint. Ráöntjük a tonikot és beleszórjuk a pohárba a borókabogyókat. A zöldséghámozó segítségével egy vékony szelet uborkát vágunk, feltekerjük, majd óvatosan a pohárba helyezzük. Keverőkanállal megkeverjük az italt, majd fogyasztjuk.

gin-tonik | badhanna | gin | alkoholos ital | alkohol

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram