Megjelent az a kiadvány, ami nélkül idén sem érdemes elindulni a Balatonra

Már elérhető a Balatoni Gasztrotérkép® legfrissebb kiadása – a kilencedik éve megjelenő, a Balatont és vonzáskörzetét elsőként bemutató Gasztrotérkép® az ismert klasszikusok mellett ezúttal is számos új helyszínnel bővült és ingyenesen letölthető applikáció formájában is. Idén a készítők a fenntartható vendéglátás, valamint a tudatos fogyasztás fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet. 

Hatvannégy vendéglátóhely részvételével, ötvenezer példányban jelent meg az idei kiadvány, a minden évben frissülő Balatoni Gasztrotérkép® applikáció továbbra is ingyenesen elérhető, így egy kattintással megtudhatjuk, hol vannak a hozzánk legközelebbi gasztrocélpontok.

A szűrések között megjelennek a gluténmentes, laktózmentes és húsmentes választási lehetőségek, baba & gyerekbarát, valamint kutyabarát helyszíneket is kereshetünk, és megtalálhatjuk az éttermekhez közeli elektromos töltőállomásokat is. 

„Idén kilencedik éve készül el a Balatoni Gasztrotérkép®, hálás vagyok a csapatomnak, a  vendéglátó partnereinknek, támogatóinknak, és természetesen köszönettel tartozunk a felhasználóinknak is, akik évről-évre lelkesen járják az éttermeket a Gasztrotérkép alapján” emelte ki a márka alapítója, Szauer Judit gasztro-kommunikációs szakember.  

A készítők idei kampányukban a fenntartható vendéglátás és a tudatos fogyasztás fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet, a Volvo Magyarország pedig támogatóként ismét melléjük állt, hiszen számukra is kiemelten fontos értéket jelent a tudatos, felelős gondolkodás, a minőség és a folyamatos megújulás. Egy háromrészes videósorozattal is készülnek a nyár folyamán, melyben Balaton környéki gazdaságok és vendéglátóhelyek képviselői osztják meg a témában inspiráló és fontos gondolataikat. 

„Köszönjük, hogy a több éves együttműködésünk folytatásaként ismét részesei lehetünk ennek a színvonalas projektnek, gratulálunk a Balatoni Gasztrotérkép® lelkes kis csapatának ehhez az óriási hazai gasztronómiai értékteremtéshez. A gyűjteményt idén is élmény forgatni, öröm látni, hogy mennyi klassz helyet érdemes meglátogatni. Tartalmas ízélményeket és biztonságos utat kívánunk a minőségi feltöltődés keresőinek!” mondta Sztárcsevity Andrea, a Volvo marketing igazgatója.

A Gasztrotérkép alkalmazás ingyenesen letölthető, a kiadvány pdf formátumban is bárki számára elérhető a www.gasztroterkepek.hu weboldalról, a papíralapú térkép egész nyáron megtalálható több száz kiemelt balatoni és fővárosi turisztikai ponton, valamint a térképen szereplő vendéglátóhelyeken is. 

 

új | balaton | gasztronómia | éttermek | tippek

FOLYTASD EZZEL

Budapesti csúcspanoráma exkluzív pezsgőkkel a felhők közelében – Ez a White Raven

Well done

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Az életörömöt ünnepli az ital, ami több egyszerű rumnál
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom