Close
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház

Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház

Kim Kardashiannak és Homer Simpsonnak köszönhetően nemrég okozott némi feltűnést a Balenciaga, most megint valami extrát alkotott.

A spanyol divatház újonnan érkező  termékcsaládja az utóbbi időben csúcsformát mutat, hiszen alig néhány hét alatt nyuszi ihlette iPhone 12- és Airpods-tokot, bevásárlótáskát, vizespalackot és sneakert rakétázott a luxusba – a színvonalat a most debütáló utazópárna esetében is tartja.

A finom kellék száz százalékban pamutból készült, kellemes gyapjúérzetet kelt, kapucnival és megkötővel is rendelkezik a minél magasabb komfortérzet érdekében.

Némileg szokatlan módon nincs semmilyen külső márkajelzés rajta, ami azt jelenti, hogy csak a hozzáértők lesznek képesek Balenciaga-darabként azonosítani a hamarosan ikonikussá váló kiegészítőt.

Az utazókellék nem első alkalommal bukkan fel a divatház szortimentjében. A Balenciaga korábban már dobott piacra utazópárnát, amely ugyan  kapucni nélkül, de luxusselyemmel átkötve és márkajelzéssel díszítve érkezett. A kiskereskedelmi ára 550 dollár (170 ezer forint) volt, és szinte azonnal elfogyott (a szerencsések talán rábukkanhatnak egy-két gyűjtői példányra az eBayen).

Az új kapucnis utazópárna 650 dollárért (kb. 200 ezer forintért) kapható.

A Sacks, New York divatvilágának egyik fellegvára pedig nem mindennapi akcióval készül a világhírű divatmárka jubileumi ünnepi időszakára. Pop-up üzletet alakítottak ki ugyanis a Gucci limitált, centenáriumi kollekciója számára.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Balenciaga)

divatház | luxus | kapucnis | spanyol | kiegészítő

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram