Close
Látványos pop-up üzletet nyitott a Gucci

Látványos pop-up üzletet nyitott a Gucci

A Sacks, New York divatvilágának egyik fellegvára nem mindennapi akcióval készül a világhírű divatmárka jubileumi ünnepi időszakára. Pop-up üzletet alakítottak ki ugyanis a Gucci limitált, centenáriumi kollekciója számára.

A pop-up üzletben tökéletesen megjelenik a Gucci esszenciája, az, ahogyan ötvözik a klasszikus divatelemeket a kortárs dizájnnal.

A padlóba LED-fényeket rejtettek, a vonalvezetés végtelennek tűnik, a ruhákat és a kiegészítőket pedig a merész színek dominálják.

A korlátozott példányszámú kapszulakollekció ruhákat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek a Gucci századik évfordulóját és a popkultúrára gyakorolt globális hatását közvetítik.

A darabokon dalszövegekből származó idézetek is olvashatók, melyek mindegyikében feltűnik a Gucci valamilyen módon .

A Gucci mostanában nemcsak a divatiparban arat osztatlan sikert, hanem a gasztronómiában is. A Gucci Osteria Beverly Hills da Massimo Bottura és tehetséges fiatal főszakácsa, Mattia Agazzi megkapta az étterem első Michelin-csillagát, köszönhetően egyedülálló modern olasz és kaliforniai fúziós konyhájának.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Gucci)

gucci | pop-up üzlet | pop-up store | divat | pop-up

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram