Close
Látványos pop-up üzletet nyitott a Gucci

Látványos pop-up üzletet nyitott a Gucci

A Sacks, New York divatvilágának egyik fellegvára nem mindennapi akcióval készül a világhírű divatmárka jubileumi ünnepi időszakára. Pop-up üzletet alakítottak ki ugyanis a Gucci limitált, centenáriumi kollekciója számára.

A pop-up üzletben tökéletesen megjelenik a Gucci esszenciája, az, ahogyan ötvözik a klasszikus divatelemeket a kortárs dizájnnal.

A padlóba LED-fényeket rejtettek, a vonalvezetés végtelennek tűnik, a ruhákat és a kiegészítőket pedig a merész színek dominálják.

A korlátozott példányszámú kapszulakollekció ruhákat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek a Gucci századik évfordulóját és a popkultúrára gyakorolt globális hatását közvetítik.

A darabokon dalszövegekből származó idézetek is olvashatók, melyek mindegyikében feltűnik a Gucci valamilyen módon .

A Gucci mostanában nemcsak a divatiparban arat osztatlan sikert, hanem a gasztronómiában is. A Gucci Osteria Beverly Hills da Massimo Bottura és tehetséges fiatal főszakácsa, Mattia Agazzi megkapta az étterem első Michelin-csillagát, köszönhetően egyedülálló modern olasz és kaliforniai fúziós konyhájának.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Gucci)

FOLYTASD EZZEL
Csodálatos, felhőszerű buborékban mutatta be új kollekcióját az Alexander McQueen
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom