Close
Izgalmas koktélok és prémium párlatok Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényén

Izgalmas koktélok és prémium párlatok Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényén

A 2023-as év sem telhet el Bar Show nélkül. Május 21-én viszont új helyen tartják meg az eseményt.

A helyszín ezúttal a Millenáris B csarnoka lesz, a program 13 órától 20 óráig tart.

A hatezer forintba kerülő jegyár tartalmaz négy darab ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, a belépést követően kap kézhez a látogató.

Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.

A rendezvény programja:

  • Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolása
  • Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
  • Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni az italokról)
  • Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó

Kóstolók

A világ számos szegletéből érkeznek az idei Bar Show-ra prémium italok, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek majd a standokon, de természetesen önmagukban is megkóstolhatók a kifinomult italok.

A változatos italfajták között lesz a whisky mellett rum, gin, vodka, tequila, cognac és más egyéb francia párlat is.

Szurkolj a versenyzőkért!

A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is megtudhatod, melyik lett a legjobb bár és ki a legjobb bartender.

A belépőjegyet 2023. május 14. 16:00-ig vagy a készlet erejéig lehet megvásárolni. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, a jegy ára ott már emeltdíjas.

 

 

bártender | rendezvény | budapest | ital | kóstoló

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram