Izgalmas koktélok és prémium párlatok Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényén

A 2023-as év sem telhet el Bar Show nélkül. Május 21-én viszont új helyen tartják meg az eseményt.

A helyszín ezúttal a Millenáris B csarnoka lesz, a program 13 órától 20 óráig tart.

A hatezer forintba kerülő jegyár tartalmaz négy darab ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, a belépést követően kap kézhez a látogató.

Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.

A rendezvény programja:
  • Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolása
  • Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
  • Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni az italokról)
  • Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó
Kóstolók

A világ számos szegletéből érkeznek az idei Bar Show-ra prémium italok, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek majd a standokon, de természetesen önmagukban is megkóstolhatók a kifinomult italok.

A változatos italfajták között lesz a whisky mellett rum, gin, vodka, tequila, cognac és más egyéb francia párlat is.

Szurkolj a versenyzőkért!

A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is megtudhatod, melyik lett a legjobb bár és ki a legjobb bartender.

A belépőjegyet 2023. május 14. 16:00-ig vagy a készlet erejéig lehet megvásárolni. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, a jegy ára ott már emeltdíjas.

 

 

bar show | ital | budapest | rendezvény | koktél | ajánló

FOLYTASD EZZEL

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Aki szeret utazni, az semmiképp se hagyja ki ezt az eseményt!
Hirdetés