Close
Ismerős valahonnan ez a fenomenális barcelonai Art Nouveau lakás?

Ismerős valahonnan ez a fenomenális barcelonai Art Nouveau lakás?

Segítünk: HBO Go.

Ha a karanténidőszak alatt nálad is megnövekedett a sorozatszámláló és van HBO Gód, akkor biztosan belefutottál a Megszállottak viadala (Killing Eve) című sorozatba. A történet egy elképesztően karakteres és stílusos bérgyilkos (Villanelle) és egy megcsömörlött negyvenes nyomozónő (Eve) macska-egér játszmája.

A sorozat harmadik évadának részei most debütálnak, és a szellemes történet, valamint az izgalmas karakterek mellett azért is imádjuk a Megszállottak viadalá-t, mert fantasztikus helyszíneken forgatták. Az egyik ilyen helyszín a bérgyilkos Villanelle barcelonai luxuslakása, amivel kapcsolatban van egy csodás hírünk: ki lehet venni AirBnb-n!

A lakás valóban Barcelonában található, és 1906-ban épült Art Nouveau stílusban. A hihetetlen adottságokkal rendelkező lakást Casa Ramosnak keresztelték el, mivel a Ramos családnak épült még egykor, és a város Gracia nevű részén, a Plaza Lesseps-nél található, alig tíz percre a Güell parktól.

A lakás, ami igazából olyan mint egy palota, a spanyol modernizmus és a katalán Art Nouveau egyik ékköve: elképesztő ornamentikák és részletek teszik varázslatossá az otthont. Nem csodálkozunk rajta, hogy a HBO-s sorozaton kívül is nem egy filmben tűnik fel a lakás: többek között Pedro Almodovar, Allan Parker és Wim Wenders is rendezett a Casa Ramosban.

Az álomrezidenciában recepció, stúdiórész, tágas nappali és étkező, üveges galéria, fürdő és két hálószoba várja a vendégeket. Hogy még emeljük a tétet, a négy fő fogadására alkalmas lakáshoz még egy privát medence és egy csodálatos kertrész is tartozik, valamint természetesen mindennel felszerelve várja a vendégeket.

Azért egy kicsit bele kell nyúlni a zsebünkbe, ha szeretnénk Villanelle otthonában eltölteni pár estét: egy hétre körülbelül 720 ezer forintért lehet kibérelni a lakást. Az összegért viszont a hihetetlen építészeti és esztétikai luxusélmény egészen biztosan garantált.

Ez is érdekelhet:

(Képek: AirBnb)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom