Elegáns színek és szoborszerű bútorok Barcelona új fotóstúdiójában

Világos falfelületek, pasztellszínben úszó terek, szoborszerű bútorok és gondosan betervezett növények nyújtanak lenyűgöző hátteret modellfotózásokhoz Barcelonában, az Isern Serra stúdió által tervezett műteremben.

A Blow Models modellügynökség egy 1920-as évekbeli épület földszintjén és annak raktárban rendezkedett be Barcelona Sant Martí negyedében. Ide tervezett tájkép szerű enteriőrt az Isern Serra. Alapos átalakítás zajlott: az építészek az álmennyezet és a válaszfalak zömének lebontásával kezdtek, hogy tágasabb, nyitott tereket nyerjenek. A mennyezetből egy hosszú, téglalap alakú tetőablakot vágtak ki a természetes fény kedvéért, és odabent minden felület kapott egy vajszínű árnyalatot.

Még az épület alapjaiba is beleástak, miután sem pince, sem mélygarázs nincs alul.

Így keletkezett három mélyedés a padlóban, melyek közül kettőt kipárnázott beszélgetős hellyé alakítottak, míg a harmadikat trópusi növényekkel borították.

„Fény és növényzet – ez áll a középpontban, és e köré épül a projekt – írta a stúdió. – A szokatlan és gyönyörű háttér a fotózást hivatott inspirálni.

Bekerültek acél elemek is (irodai székek és az előkészítő pult a konyhában), és kizárólag a pénzügy szobáját és egy tárgyalót zártak le – de még akár ezekben a helyiségekben is lehet fotózni, mert halvány fehér függönyöket szereltek fel körben. A modellek a padlótól mennyezetig érő tükörben sminkelhetik magukat.

Az Isern Serra korábban már két hasonló irodát tervezett a városban, az egyiket Andres Reisinger digitális művésznek, ahol szintén a világos színek domináltak, és használtak rozsdamentes acélt.

(Forrás: Dezeen, fotók: Salva López)

műterem | barcelona | fotóstúdió | dizájn | Isern Serra

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Wellness és luxus: Fedezd fel Magyarország egyik legexklúzívabb wellness paradicsomát
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom