Aki jobban beleásná magát a kávézás kultúrájába, illetve szeretne olyan eszközöket beszerezni, amik elengedhetetlenek egy barista vagy egy bartender munkájához, az a Barshaker oldalán jó helyen jár. A cég lassan 15 éve kínál minőségi HoReCa kiegészítőket és prémium kávéval kapcsolatos termékeket.
A Barshaker szakértelme példaértékű
Ez pedig egyértelműen látszik a termékkínálatból, ami magánszemélyek és vállalkozások előtt egyaránt nyitva áll. Szállodák, éttermek, cukrászdák, kávézók válogathatnak a jobbnál-jobb felszerelések között. A kávéforradalom jelenleg is tart. Nem véletlenül jelennek meg sorra a kézműves kávézók, pörkölők, ahol a magas minőség elérése a cél. A minőségi specialty kávé megteremtése érdekében a Barshaker célul tűzte ki egy saját pörkölő műhely megnyitását is. Arra, hogy ez miért olyan lényeges, a későbbiekben még visszatérünk.
A nagyüzemű kávékat már mindenki jól ismeri. Sokan megszokták ezek ízét. Akadnak jobb minőségű termékek is a bevásárló központok polcain, de sok alsókategóriás kávéval is elárasztják a fogyasztókat, és tény, hogy ez a többségnek valóban megfelel. De mi a helyzet akkor, hogyha a kávéra nem, mint tömegtermékre tekintünk? A Barshaker szeretné valódi élménnyé varázsolni a kávézást, ami a berögzült, hétköznapi szokástól eltérően, különleges pillanattá avanzsálja minden csésze ital elfogyasztását.
A kávépörkölő meghatározó szerepe
A Barshaker csapata saját kávépörkölő megnyitásával szeretne új színt vinni a minőségi kávékedvelők életébe. A specialty kávék általában néhány hektáros farmokról származnak, ebben rejlik a különlegességük. Kis mennyiségben és úgy szüretelik a babokat, hogy a végeredmény a legjobb legyen a feldolgozást követően. A specialty kávézók gyakran együtt dolgoznak a kávépörkölőkkel és nagyüzemi kávékat ilyen helyeken nem is lehet kapni, amik sok esetben kevert szemeket tartalmazhatnak. A kávépörkölő kialakítása során fontosak a felhasznált eszközök, mivel ezek nagyban meghatározzák a végeredmény minőségét, illetve megfelelő módon szabályozzák a pörkölés folyamatát. Elvégre nem mindegy, hogy világos, közepes vagy sötét pörkölésre van szükség az adott esetben. A kínálatban természetesen a legmodernebb pörkölőgépek is megtalálhatóak, amikhez kávé is rendelhető. Extra szolgáltatásként telepítés, üzembe helyezés és gépkezelés oktatás is igényelhető.
Ezáltal minden lehetőség adott egy saját kávépörkölő kialakításához, ami a megfelelő ügyfélkörrel remek befektetésnek számít a jelenlegi specialty kávé forradalmat illetően.
(Szponzorált tartalom)
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!