Close
Két hét múlva Bázelben megnyílik a világ legfontosabb órakiállítása

Két hét múlva Bázelben megnyílik a világ legfontosabb órakiállítása

Minden év márciusában a svájci Bázelben tudhatjuk meg az aktuális trendeket a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállításán – nem lesz másként idén sem.

Ebben az évben március 21. és 26. között tartják a patinás Baselworldöt, melyen a gyártók bemutatják újdonságaikat. Többek között olyan vezető márkák, mint a Rolex, a Patek Philippe, a Chopard, a TAG Heuer, a Hublot és a Breitling is itt leplezi le legújabb modelljeit.

Az óraipar legjelentősebb rendezvényén rendszerint a teljes szakma képviselteti magát, tehát nem csak a gyártókkal és a cégvezetőkkel futhatunk össze, hanem kereskedőkkel, forgalmazókkal, szakújságírókkal és dizájnerekkel is cserélhetünk névjegykártyát (az idei kiállításra mintegy százezer látogatót és négyezer újságírót várnak).

A grandiózus esemény 1925-ben debütált, akkor hívtak először óragyártókat a Schweizer Mustermesse Basel kiállításra. 1983-tól Basel néven folytatódott a történet, 2003 óta pedig Baselworldként ismert az óra- és ékszerrajongók körében.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

baselworld | ékszer | bázel | luxusóra | Svájc

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom