Bitrix24 vállalatirányítási rendszer az Office42-től!

Ma már egy vállalat sem működhetne hatékonyan megfelelő, a munkafolyamataira szabott vállalatirányítási rendszer nélkül. A Bitrix24 az egyik világ vezető az ERP rendszerek között. Jelenleg pedig az Office42 által magyar vállalatok számára is sokkal könnyebben elérhető. Ebben a cikkünkben a Bitrix24-et és a licencet szolgáltató Office42-t mutatjuk be.

Bitrix24

A Bitrix24 egy integrált vállalatirányítási rendszer, amely számos szoftverből épül fel. Ezek a modulok hatékonyabbá teszik a vállalatok mindennapi munkafolyamatait, hiszen kiváltják az elavult programokat, így elősegítve a gördülékeny munkamenetet.

A vállalatok, különösen a nagyok számos munkaterületből épülnek fel, mint például a pénzügy, a HR, a céges flotta menedzsment stb. Az ilyen ágazatok és számos másik munkaterület mindennapi munkáját teszi zökkenőmentessé és gyorsabbá a Bitrix24 rendszer.

Lehetőséget biztosít ugyanis az adatok egy helyről való elérésére és komplex projektek teljes körű kezelésére.

Office42

Az Office42-n keresztül lehetőség van 3 hónapra és 1 évre megvásárolni a Bitrix24 licencet. Bizonytalanság, vagy kérdések esetén az ügyfelek, vagy azok, akik ERP rendszer bevezetését tervezik, igénybe vehetik az Office42 díjmentes üzletviteli tanácsadás szolgáltatását is. Ennek során tiszta képet kaphatnak a Bitrix24 működéséről, valamint arról, hogy hogyan teheti a rendszer hatékonyabbá és így eredményessé a céget.

A cég a szoftvercsomag megtervezését is vállalja, mindezt egyedileg, az adott vállalatra szabva. Valamint amennyiben a kész csomagok egyik programja sem megfelelő egyes cégek különleges igényei kielégítésére, úgy az Office42 fejlesztői egyedileg lefejlesztik a szükséges programot.

A megtervezett rendszer kivitelezését is rájuk bízhatjuk, valamint a későbbiekben a rendszer üzemeltetését, karbantartását és frissítését is.

Mivel az Office42 csapata magas szaktudású dolgozókból épül fel, ismernek már minden olyan problémát, ami a Bitrix24 kapcsán felmerülhet, így azokat időben megelőzik. Ha mégis felmerülne valamilyen gond, a lehető leghamarabb állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Amennyiben Ön is éppen vállalata hatékonyságának fejlesztésén gondolkodik, forduljon bizalommal az Office42 szakembereihez!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom