Close
Sosem gondolnánk, melyek a legbiztonságosabb országok az egyedül utazóknak

Sosem gondolnánk, melyek a legbiztonságosabb országok az egyedül utazóknak

Afrika legbiztonságosabb országának választották, világviszonylatban pedig a hatodik legjobb mutatókkal rendelkezik Ruanda az egyedül utazók számára egy friss felmérés szerint.

Az Usebounce kutatásában a bűnügyi és a közbiztonsági mutatókat vették figyelembe akkor, amikor felállították rangsort az egyedül utazók számára legbiztonságosabb országokról.

A lista élén Svájc végzett, de kifejezetten jól teljesített Japán is, mely bronzérmes lett.

Alapvetően elmondható, hogy a top tíz ország listájában Európa dominál, hiszen előkelő helyen végzett Szlovénia, Grúzia, Izland, Horvátország, Csehország, Ausztria és Dánia is.

Meglepő azonban Ruanda biztonsági mutatója.

A felmérés szerint Ruanda fővárosában, Kigaliban kifejezetten jó a közbiztonság, a bűncselekmények elkövetési aránya alacsony, így a turistáknak nem kell aggódniuk.

(Forrás: Euronews, fotó: Getty Images)

grúzia | Európa | izland | Horvátország | közbiztonság

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram