Close
Rangos nemzetközi építészeti díjat nyert a magyar stúdió a debreceni Aquaticummal

Rangos nemzetközi építészeti díjat nyert a magyar stúdió a debreceni Aquaticummal

A BORD Építész Stúdió a Facebook oldalán osztotta meg a hírt, miszerint elnyerték a Kyoto Global Design Award-ot.

A stúdió bejegyzésében úgy fogalmaz: hatalmas elismerés számukra, hogy elnyerhették a díjat a debreceni Aquaticum Strandfürdővel.

A japán díj a formatervezés sokszínűségét ünnepli világszerte,

melynek célja, hogy ösztönözze a tervezőket a dizájnértékek növelésére.

Kiemelik, a szervezők több tucat vezető szakértőt vonnak be a különböző tervezési területekről, akik a pártatlan és strukturált értékelési folyamat során választják ki a díjazottakat.

A díj minden évben nyilvánosan elismeri a kiváló és tehetséges tervezőket, melynek hatása messze túlmutat a díjátadó ünnepségen és annak pillanatképein, hiszen

a tervezési projekteket és stílusokat globális dizájntrenddé alakíthatja át.

A Bord Építész Stúdió tervei alapján készült strand és élményparkról a Roadsteren is lehetett olvasni. Ebben a cikkünkben eláruljuk, miért hasonlítottuk akkor egy dobozba zárt oázishoz.

Fotók: BORD Építész Stúdió

bord | bord építész stúdió | díj | aquaticum strandfürdő | elismerés

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Így kaphatsz egy kis francia életérzést egy csodás villában a Balaton-felvidéken

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom