Close
Bőrtáskát készített egy dizájner a dinnyevásárláshoz

Bőrtáskát készített egy dizájner a dinnyevásárláshoz

Nyáron alapdarab lehet ez a japán dizájner által tervezett bőr dinnyehordozó táska. Vagy mégsem?

A Tsuchiya Kaban nevű japán vállalat 1965 óta készít bőrtáskákat és egyéb prémium kategóriás kiegészítőket. Az iskolatáskáktól a pénztárcákig gyakorlatilag minden megszületett már a gyártók dizájnereinek kezei között, bármit is készítsenek azonban, mindig arra törekedtek, hogy azok egyediek legyenek, és kifejezzék tulajdonosaik személyiségét is. Emelték a tétet akkor, amikor úgy döntöttek, megkezdik a görögdinnye-táskájuk gyártását.

A kiegészítő tulajdonképpen egy luxus kézitáska, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesebbé és exkluzívabbá tegyék a hétköznapi dinnyevásárlást.

A Tsuchiya Kaban görögdinnye-táskája bármennyire is humorosnak tűnik első hangzásra, igazi műalkotás, melynek minden egyes része nagy odafigyeléssel, maximális precizitással készült. Ráadásul a bonyolult kivitelezési technológia eredményeként képes arra, hogy alkalmazkodjon a vásárolt gyümölcs méretéhez, egy nagyobb dinnye esetén tágul, kisebb vásárlásakor pedig összemegy.

Arról, hogy a kereskedelmi forgalomba hozatalt követően hány darabot sikerült értékesítenie a vállalatnak, nem tudni, de a japánok vásárlási szokásaiból kiindulva még az is lehet, hogy berobbant a köztudatba, és bestseller kiegészítővé válik.

Ez is érdekelhet:

bőrtáska | kézitáska | gasztronómia | étel | luxus

FOLYTASD EZZEL

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom