Close
Bőrtáskát készített egy dizájner a dinnyevásárláshoz

Bőrtáskát készített egy dizájner a dinnyevásárláshoz

Nyáron alapdarab lehet ez a japán dizájner által tervezett bőr dinnyehordozó táska. Vagy mégsem?

A Tsuchiya Kaban nevű japán vállalat 1965 óta készít bőrtáskákat és egyéb prémium kategóriás kiegészítőket. Az iskolatáskáktól a pénztárcákig gyakorlatilag minden megszületett már a gyártók dizájnereinek kezei között, bármit is készítsenek azonban, mindig arra törekedtek, hogy azok egyediek legyenek, és kifejezzék tulajdonosaik személyiségét is. Emelték a tétet akkor, amikor úgy döntöttek, megkezdik a görögdinnye-táskájuk gyártását.

A kiegészítő tulajdonképpen egy luxus kézitáska, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesebbé és exkluzívabbá tegyék a hétköznapi dinnyevásárlást.

A Tsuchiya Kaban görögdinnye-táskája bármennyire is humorosnak tűnik első hangzásra, igazi műalkotás, melynek minden egyes része nagy odafigyeléssel, maximális precizitással készült. Ráadásul a bonyolult kivitelezési technológia eredményeként képes arra, hogy alkalmazkodjon a vásárolt gyümölcs méretéhez, egy nagyobb dinnye esetén tágul, kisebb vásárlásakor pedig összemegy.

Arról, hogy a kereskedelmi forgalomba hozatalt követően hány darabot sikerült értékesítenie a vállalatnak, nem tudni, de a japánok vásárlási szokásaiból kiindulva még az is lehet, hogy berobbant a köztudatba, és bestseller kiegészítővé válik.

Ez is érdekelhet:

dizájner | étel | luxus | dizájn | kézitáska

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram