Close
Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Amikor stílusos és elegáns poggyászra gondolunk, elsőként a csúcskategóriába tartozó márkák prémiumtermékei jutnak eszünkbe, melyek legtöbbször komoly anyagi ráfordítást igényelnek. Itt van azonban a Target Open Story kollekciója, amelynek darabjai nemcsak trendérzékenyek és minőségiek, hanem a pénztárcát sem ürítik ki teljesen.

A Target nem először jelentkezik kiváló minőségű és megfizethető termékekkel. A legújabb kollekció összesen negyven portékát rejt, a legolcsóbb (húsz dollárba kerülő) sminkestáskától a száznyolcvan dolláros gurulós bőröndig.

Julie Guggemos, a Target alelnöke elárulta, hogy az utazás népszerűségének növekedésére reagálva léptek be a trendkövető poggyászbizniszbe. Az általuk gyártott stílusos és minőségi termékek huszonöt-harminc százalékkal olcsóbbak a vetélytársak hasonló darabjaihoz képest.

A kollekcióban klasszikus, USB-csatlakozóval és 360 fokban forgó kerekekkel felszerelt bőröndöket, többféle méretű háti- és kézitáskákat, csomagrendezőket, sminkes- és piperetáskákat, valamint utazótárcákat találunk. A letisztult vonalat követő hátizsákok és kézitáskák színben és harmóniában is illeszkednek a százötven és száznyolcvan dollár közötti áron kapható bőröndökhöz.

Az Open Story darabjait úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, akár hosszabb repülőútra indulnak, akár egy rövidebb, vonatos utazást választanak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Travel and Leisure, Target)

bőrönd | poggyász | divat | táska | minőség

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram