Close
Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Amikor stílusos és elegáns poggyászra gondolunk, elsőként a csúcskategóriába tartozó márkák prémiumtermékei jutnak eszünkbe, melyek legtöbbször komoly anyagi ráfordítást igényelnek. Itt van azonban a Target Open Story kollekciója, amelynek darabjai nemcsak trendérzékenyek és minőségiek, hanem a pénztárcát sem ürítik ki teljesen.

A Target nem először jelentkezik kiváló minőségű és megfizethető termékekkel. A legújabb kollekció összesen negyven portékát rejt, a legolcsóbb (húsz dollárba kerülő) sminkestáskától a száznyolcvan dolláros gurulós bőröndig.

Julie Guggemos, a Target alelnöke elárulta, hogy az utazás népszerűségének növekedésére reagálva léptek be a trendkövető poggyászbizniszbe. Az általuk gyártott stílusos és minőségi termékek huszonöt-harminc százalékkal olcsóbbak a vetélytársak hasonló darabjaihoz képest.

A kollekcióban klasszikus, USB-csatlakozóval és 360 fokban forgó kerekekkel felszerelt bőröndöket, többféle méretű háti- és kézitáskákat, csomagrendezőket, sminkes- és piperetáskákat, valamint utazótárcákat találunk. A letisztult vonalat követő hátizsákok és kézitáskák színben és harmóniában is illeszkednek a százötven és száznyolcvan dollár közötti áron kapható bőröndökhöz.

Az Open Story darabjait úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, akár hosszabb repülőútra indulnak, akár egy rövidebb, vonatos utazást választanak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Travel and Leisure, Target)

FOLYTASD EZZEL
Csodálatos, felhőszerű buborékban mutatta be új kollekcióját az Alexander McQueen
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom