Close
Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Amikor stílusos és elegáns poggyászra gondolunk, elsőként a csúcskategóriába tartozó márkák prémiumtermékei jutnak eszünkbe, melyek legtöbbször komoly anyagi ráfordítást igényelnek. Itt van azonban a Target Open Story kollekciója, amelynek darabjai nemcsak trendérzékenyek és minőségiek, hanem a pénztárcát sem ürítik ki teljesen.

A Target nem először jelentkezik kiváló minőségű és megfizethető termékekkel. A legújabb kollekció összesen negyven portékát rejt, a legolcsóbb (húsz dollárba kerülő) sminkestáskától a száznyolcvan dolláros gurulós bőröndig.

Julie Guggemos, a Target alelnöke elárulta, hogy az utazás népszerűségének növekedésére reagálva léptek be a trendkövető poggyászbizniszbe. Az általuk gyártott stílusos és minőségi termékek huszonöt-harminc százalékkal olcsóbbak a vetélytársak hasonló darabjaihoz képest.

A kollekcióban klasszikus, USB-csatlakozóval és 360 fokban forgó kerekekkel felszerelt bőröndöket, többféle méretű háti- és kézitáskákat, csomagrendezőket, sminkes- és piperetáskákat, valamint utazótárcákat találunk. A letisztult vonalat követő hátizsákok és kézitáskák színben és harmóniában is illeszkednek a százötven és száznyolcvan dollár közötti áron kapható bőröndökhöz.

Az Open Story darabjait úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, akár hosszabb repülőútra indulnak, akár egy rövidebb, vonatos utazást választanak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Travel and Leisure, Target)

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom