Close
Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Nem csupán stílusos, hanem megfizethető is a Target új utazós szettje

Amikor stílusos és elegáns poggyászra gondolunk, elsőként a csúcskategóriába tartozó márkák prémiumtermékei jutnak eszünkbe, melyek legtöbbször komoly anyagi ráfordítást igényelnek. Itt van azonban a Target Open Story kollekciója, amelynek darabjai nemcsak trendérzékenyek és minőségiek, hanem a pénztárcát sem ürítik ki teljesen.

A Target nem először jelentkezik kiváló minőségű és megfizethető termékekkel. A legújabb kollekció összesen negyven portékát rejt, a legolcsóbb (húsz dollárba kerülő) sminkestáskától a száznyolcvan dolláros gurulós bőröndig.

Julie Guggemos, a Target alelnöke elárulta, hogy az utazás népszerűségének növekedésére reagálva léptek be a trendkövető poggyászbizniszbe. Az általuk gyártott stílusos és minőségi termékek huszonöt-harminc százalékkal olcsóbbak a vetélytársak hasonló darabjaihoz képest.

A kollekcióban klasszikus, USB-csatlakozóval és 360 fokban forgó kerekekkel felszerelt bőröndöket, többféle méretű háti- és kézitáskákat, csomagrendezőket, sminkes- és piperetáskákat, valamint utazótárcákat találunk. A letisztult vonalat követő hátizsákok és kézitáskák színben és harmóniában is illeszkednek a százötven és száznyolcvan dollár közötti áron kapható bőröndökhöz.

Az Open Story darabjait úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, akár hosszabb repülőútra indulnak, akár egy rövidebb, vonatos utazást választanak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Travel and Leisure, Target)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom