Close
Szavak nélkül meséli el ez a videó, miért imádjuk Bostont

Szavak nélkül meséli el ez a videó, miért imádjuk Bostont

A legrégibb amerikai város tökéletes célpont USA-imádóknak és azoknak is, akik nincsenek oda a zsúfolt metropoliszokért. A történelmi emlékekkel teli Boston lehengerlő és izgalmas, de mivel egyetemvárosról van szó, a fiatalos szemlélet sem hiányzik belőle.

Ennek a videónak a készítője számos fagyos tetőtéri éjszakát és forró nappalt vészelt át, hogy megmutassa bostoni barátainak és nekünk is, mennyire imádja a várost. Minket elsőre megvett, már indulnánk is az első géppel a keleti partra, hogy ringassuk egy kicsit az Államok bölcsőjét.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom