Close
Szavak nélkül meséli el ez a videó, miért imádjuk Bostont

Szavak nélkül meséli el ez a videó, miért imádjuk Bostont

A legrégibb amerikai város tökéletes célpont USA-imádóknak és azoknak is, akik nincsenek oda a zsúfolt metropoliszokért. A történelmi emlékekkel teli Boston lehengerlő és izgalmas, de mivel egyetemvárosról van szó, a fiatalos szemlélet sem hiányzik belőle.

Ennek a videónak a készítője számos fagyos tetőtéri éjszakát és forró nappalt vészelt át, hogy megmutassa bostoni barátainak és nekünk is, mennyire imádja a várost. Minket elsőre megvett, már indulnánk is az első géppel a keleti partra, hogy ringassuk egy kicsit az Államok bölcsőjét.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

utazás | video | drón | boston | timelapse

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom