Egyedülálló turisztikai brand mutatkozott be a Pesti Vigadóban

Impozáns rendezvény keretében mutatták be a nemzetközi, illetve hazai szakmának és sajtónak a BDPST Group hoteleket és gasztronómiai egységeket összefogó ernyőmárkáját, a BOTANIQ Collectiont és annak hűségprogramját, a BOTANIQ Benefitet. A BDPST Group által létrehozott márkához olyan hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak, amelyek, bár tematikájukban eltérőek, környezetükhöz való viszonyulásukban, értékeikben azonosak. Az egyedülálló kollekciónak jelenleg nyolc tagja van – köztük a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és a sárvári Melea - The Health Concept –, a jövőben pedig további egységekkel bővül az ernyőmárka.

A Pesti Vigadóban megtartott április 11-ei esemény során a vendégek egy BOTANIQ „tanösvényt” járhattak végig, ahol az egységeket bemutató „titkos kertekben” megismerkedhettek a kollekció egységeinek történetével, gasztronómiai koncepciójával, és az általuk kínált élményekkel.

A BOTANIQ Collection portfoliójának egységeit személyiségük és történetük teszi egyedivé, ennek köszönhetően válnak otthont idéző, autentikus atmoszférájú, különleges desztinációkká. A márka garanciát jelent a vendégek számára arra, hogy a hozzá tartozó éttermekben és hotelekben minden alkalommal a megszokott minőség, színvonal és élmény várja őket.

A rendezvényen külön-külön képviseltették magukat a BOTANIQ Collection tagjai:

  • A márka „zászlóshajója”, a BOTANIQ Turai Kastély és annak étterme, a Clarisse. A Loire-menti kastélyok stílusát idéző hotel a 2020-as nyitása óta számos nemzetközi turisztikai díjat nyert, míg az étterem megkapta a Michelin Guide Hungary ajánlását
  • A 2022-ben megnyílt budapesti Verno House és Michelin által ajánlott Flava Kitchen & More étterem, amelyek városi oázis koncepciója Budapest első parkja, a Szabadság tér története előtt tiszteleg
  • A tarcali Andrássy Kúria & Spa, illetve a szintén Michelin-ajánlással bíró Bobajka Étterem és Kávézó, amely Tokaj-Hegyalja szívében egész évben várja vendégeit és a környéken kirándulókat a borvidék egyedi élményeivel
  • A sárvári Melea -The Health Concept, egy egyedi, holisztikus, egészségfókuszú koncepciójú longevity szálloda, amely személyre szabott kezelésekkel és programokkal fogadja vendégeit
  • A BOTANIQ Budai Klub, hazánk első, angolszász mintájú privát klubja 2023 őszén nyílt meg a Svábhegyen, természetesen illeszkedve a zöldövezeti környezetbe

Az exkluzív eseményen debütált a magyar brand hűségprogramja, a BOTANIQ Benefit is, amely az ernyőmárka elengedhetetlen részét képezi. A BOTANIQ Benefit keretében a BOTANIQ Collection egységeit rendszeresen látogató törzsvendégek hűségpontokat gyűjthetnek, amelyeken keresztül nemcsak egyedi kedvezményekben és előnyökben részesülhetnek, hanem egy aktív közösség tagjai is lehetnek.

„A BOTANIQ Collection több mint márka. Az értékteremtésre és a hagyományokon, történelmi örökségünkön alapuló történetmesélésre épül. Erősen kötődik a természethez, miközben egyedülálló, kortárs vendégélményt nyújt, és értéket közvetít. A kollekció összes egységére igaz, hogy minden részletét aprólékosan, gondosan terveztük meg annak érdekében, hogy azok a vendégek jólétét, kikapcsolódását, feltöltődését szolgálják” – mondta Orbán Ráhel, a BDPST Group kreatívigazgatója, a BDPST Koncept ügyvezetője, a BOTANIQ Collection brand egyik megálmodója. „Az általunk alkotott brandek – úgy gondolom –, hozzájárulnak ahhoz, hogy az értékeink és a hagyományaink tovább éljenek” – tette hozzá.

„A BDPST Group a hazai turizmus – ezen belül is a felső kategóriás szegmens – fejlődésének katalizátora kíván lenni. A BOTANIQ Collection tagjai által nyújtott egyedi élmények, illetve a most debütált BOTANIQ Benefit hűségprogramunk mind azt a célt szolgálják, hogy újabb vendégkört vonzzunk Magyarországra, illetve Budapestre” mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

A BOTANIQ Collection ünnepélyes bemutatkozó eseményéhez egy, a márka értékeit kifejező CSR aktivitás is kapcsolódott. Ennek keretében az őshonos magyar fafajták fennmaradását célzó Tündérkert Mozgalom egy tagját, a Szenyorita Közhasznú Egyesület által működtetett Tündérkertet bemutatva hívták fel a vendégek figyelmét természeti örökségünk fenntartásának jelentőségére és a hátrányos helyzetű gyermekek és közösségek támogatására.

 

turizmus | vendéglátás | BOTANIQ Collection brand | utazás | bemutatkozás

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A pihenés új értelmet nyer ebben az ötcsillagos szállodában
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom