Close
Új tulajdonosra vár Brad Pitt és Jennifer Aniston egykori luxusvillája

Új tulajdonosra vár Brad Pitt és Jennifer Aniston egykori luxusvillája

Aki azt mondja, semmi sem tökéletes, az valószínűleg még nem látta ezt a Beverly Hills-i ingatlant, amelyet 49 millió dollárért bárki megvehet.

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2000-ben házasodtak össze, majd a következő évben vásárolták meg maguknak ezt a csodás villát 13,5 millió dollárért. Mivel nem sokkal később elváltak, az ingatlant is eladták 2006-ban. Most elérkezett az ideje az újabb tulajdonosváltásnak: 49 millió dollár, vagyis 14 milliárd forint ellenében vihető.

Az 1115 négyzetméteres Beverly Hills-i luxusvillában öt hálószoba és tizenkét fürdő kapott helyet.

A ház alapvetően egy másik színész házaspár számára készült még az 1930-as években. Azóta persze átesett egy alapos felújításon, amely során rengeteg extrával bővült (mint például a fűtött márványpadló a konyhában vagy a kétszázéves francia kastélyból importált fapadló a bárban), miközben az ingatlan eredeti vonásait is megtartották.

Amikor az elején azt írtuk, hogy ez a villa tökéletes, azt bizony komolyan is gondoltuk, elvégre minden igényt kielégít. Az étkezőben akár húsz ember is kényelmesen elfér, a hangulatról több helyen hatalmas kandalló gondoskodik, akad a házban saját edzőterem, a bár átalakítható privát mozivá, az udvarról nem hiányozhat a kivilágítható medence, ráadásul még egy vendégház is található a félhektáros birtokon, közvetlenül a teniszpálya mellett.

Érdekesség, hogy Danny DeVito szomszédban található házát nemrégiben adták el 66 millió dollárért, ennek tükrében nem is tűnik olyan soknak az ezért kért 49 millió. Be kell vallanunk, mi egy kicsit már most irigyeljük a leendő tulajt.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Hilton & Hyland)

eladó | beverly hills | luxusvilla | jennifer aniston | ház

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram