Close
A hét kollabja Bret Easton Ellisé és a Saint Laurenté

A hét kollabja Bret Easton Ellisé és a Saint Laurenté

Kileng a kúlságmutató az Amerikai pszichó szerzőjének kisfilmjétől.

Bret Easton Ellis 1991-es Amerikai pszichó-jával váltotta meg magának a jegyet a halhatatlanságba, igazi kultklasszikust alkotott, amely azóta is referenciapont, ha kortárs amerikai irodalomról beszélünk. Az ötvenöt éves szerző 2010-ben jelentkezett utoljára regénnyel, mostanában főként rendez, így aztán már nem is akkora meglepetés, hogy egy projekt erejéig összebútorozott a neves divatmárkával.

A Saint Laurent-nek készített filmje két férfi és egy nő rövid története, amely a féltékenység és a megszállottság allegóriája lebegős hangulattal és hosszú pillantásokkal.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom