Close
Igazi adrenalinfröccs a nyárra: vakmerő bringázás Utah vöröses szikláin

Igazi adrenalinfröccs a nyárra: vakmerő bringázás Utah vöröses szikláin

Három vagány bringás, Kyle Norbraten, Mike Giese és Graham Agassiz Utahba utazott, hogy lezúzza kicsit a megcsonkított téglalap alakú államot.

Persze csak MTB-vel vették nyakukba a természetvédelmi területeiről és nemzeti parkjairól nevezetes vörös sziklás, sivatagos vidéket. Elképesztő helyeken tekertek, és azt sem mondhatnánk, hogy városnéző tempóban taposták volna a pedálokat, sőt… Egészen vakmerő és látványos mutatványok közepette szabadítottak fel jókora adag adrenalint, mi meg ámulunk rajtuk.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

túra | mtb | sivatag | nemzeti park | kaland

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom