Close
Igazi adrenalinfröccs a nyárra: vakmerő bringázás Utah vöröses szikláin

Igazi adrenalinfröccs a nyárra: vakmerő bringázás Utah vöröses szikláin

Három vagány bringás, Kyle Norbraten, Mike Giese és Graham Agassiz Utahba utazott, hogy lezúzza kicsit a megcsonkított téglalap alakú államot.

Persze csak MTB-vel vették nyakukba a természetvédelmi területeiről és nemzeti parkjairól nevezetes vörös sziklás, sivatagos vidéket. Elképesztő helyeken tekertek, és azt sem mondhatnánk, hogy városnéző tempóban taposták volna a pedálokat, sőt… Egészen vakmerő és látványos mutatványok közepette szabadítottak fel jókora adag adrenalint, mi meg ámulunk rajtuk.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom