Close
Ha ilyen helyek várnak Utahban, miért ülünk még itthon?

Ha ilyen helyek várnak Utahban, miért ülünk még itthon?

Annyi mindent adott már az emberiségnek az Egyesült Államokbeli Utah állam, hogy képzeletben térde borulunk előtte. A kétszázhetven kilométeren keresztül húzódó Dixie Nemzeti Erdőről mondjuk méltánytalanul keveset beszélünk, pedig egy igazi áll-leesős, természeti csodákkal teli helyről van szó. 

Kétmillió hektáros területével az állam legnagyobb erdeje a Dixie, ahol most ennek a 8K-felbontású, lenyűgöző videónak a segítségével nézhetünk körül, ha már személyesen nem léphetjük át a határait. A közel háromperces kisfilmben szikrázó tavak, mítikus erdők, hatalmas, vörös sivatagok és egyéb kísérteties képződmények kísérik utunkat.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

utah | dixie | video | hegy | egyesült államok

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram