Close
Ha ilyen helyek várnak Utahban, miért ülünk még itthon?

Ha ilyen helyek várnak Utahban, miért ülünk még itthon?

Annyi mindent adott már az emberiségnek az Egyesült Államokbeli Utah állam, hogy képzeletben térde borulunk előtte. A kétszázhetven kilométeren keresztül húzódó Dixie Nemzeti Erdőről mondjuk méltánytalanul keveset beszélünk, pedig egy igazi áll-leesős, természeti csodákkal teli helyről van szó. 

Kétmillió hektáros területével az állam legnagyobb erdeje a Dixie, ahol most ennek a 8K-felbontású, lenyűgöző videónak a segítségével nézhetünk körül, ha már személyesen nem léphetjük át a határait. A közel háromperces kisfilmben szikrázó tavak, mítikus erdők, hatalmas, vörös sivatagok és egyéb kísérteties képződmények kísérik utunkat.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom