Close
Március végéig kell várni az év legkiemelkedőbb itthoni divateseményére

Március végéig kell várni az év legkiemelkedőbb itthoni divateseményére

Annyi felszabaduló kreatív energia, mint amennyire március 29-31. között számíthatunk Budapesten, ritkán érzékelhető.

A helyszín a Várkert Bazár, a program pedig nem más, mint a Budapest Central European Fashion Week, ami a Közép-Európai régió egyik meghatározó divateseménye, itthon viszont témájában egyértelműen az év legkiemelkedőbb rendezvénye. A pazar környezetben rengeteg újdonsággal, kapcsolódó programmal, hazai és nemzetközi tervezőkkel, szakmabeliekkel és fiatal tehetségekkel találkozhatunk, és persze megismerhetjük a 2019/20-as őszi-téli kollekciókat.

Idén a BCEFW a Camera Nazionale della Moda Italiana együttműködésével valósul meg az esemény, támogatva a magyar és olasz divatipar közötti kapcsolatépítést.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

bemutató | budapest | kollekció | program | divat

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram