Close
Ázsiai ihletésű csúcsteákkal jön a Konyhakör következő vacsorája

Ázsiai ihletésű csúcsteákkal jön a Konyhakör következő vacsorája

Szokás szerint nem éppen hétköznapi helyszínen tölthetjük el az estét a Konyhakör jóvoltából. 

A Konyhakörről azt érdemes tudni, hogy rendszerint szokatlan ételeket szolgálnák föl olyan extravagáns helyeken, ahol alapból aligha vacsoráznánk. Röviden így foghatjuk meg a 2014-ben alapított sorozat lényegét, amely egyszerre kreatív, művészi, könnyed és szabad – nem utolsósorban pedig egyedi gasztronómiai élményt ad.

A szülinapi programkollekciójuk második darabja március 21-én az Equinox Tea House lesz. Az esemény ízvezetőiként Tálos Gábor, Erdődi Zoltán és Nádudvari Martin érkezik, akik Ázsia-ihletésű teapárosítással várnak harmincöt vendéget az asztal köré a Hold utcai HPS21 kultúrszalonjában, amely egykoron a főváros egyik első biztosítójának színtere volt.

A résztvevők közül a Zhao Zhou-hoz köthető Tálos Gáborról a közelmúltban írtunk már: Ázsia iránti érdeklődése a nyolcvanas évek végére nyúlik vissza, 1988-tól öt évet tanult Pekingben, huszonévesen pedig bejárta Tibetet és Indiát is, a Lánchídnál található teázója pedig egyike azoknak a helyeknek Budapesten, amelyek szintézisben vannak a világ metropoliszaival, olyan városokban is megállná a helyét, mint Berlin, New York vagy Tokió.

Még nem ismertek a menü, a teák, illetve a vacsora további részletei, úgyhogy érdemes rendszeresen nézegetni az esemény oldalát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pálfi Balázs, Hartyányi Norbert)

Close