Close
Nem csupán a divat miatt érdekes idén a Budapest Fashion Week

Nem csupán a divat miatt érdekes idén a Budapest Fashion Week

Egyrészt a helyszín sem hétköznapi, másrészt látványos produkciókat és gasztronómiai élményt is kapunk.

Impozáns helyszínen, a Városligeti Műjégpálya dísztermében tartják április 16–18. között immáron 22. alkalommal a Budapest Fashion Weeket, melyen a hagyományokhoz híven a divatbemutatókat látványos performance, live act és kamarazene is kíséri.

Az eseményen tizenhárom dizájner mutatja meg magát, köztük a hazai tervezők mellett a minimalista szabásvonalairól ismert olasz Feelomena, akinek új kollekcióját a Kempo harcművészet inspirálta, aztán a mexikói Monochrome brand, illetve a szintén olasz, a képzőművészeti irány felé is tendáló Eli.B márka darabjai is elcsíphetők.

Ami a harapnivalókat illeti, a Városliget Café jóvoltából különleges Fashion menüre számíthatunk. Jegyek korlátozott számban kaphatóak, további részletekért ide érdemes kattintani.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

brand | divatbemutató | live act | márka | városliget café

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram