Close
Nyárrá változtatják az áprilist is a Pacifico Optical új napszemüvegei

Nyárrá változtatják az áprilist is a Pacifico Optical új napszemüvegei

Amint megláttuk kedvenc ausztrál napszemüvegmárkánk legújabb kollekciójának megnyerő darabjait, máris imára kulcsoltuk a kezünket a napsütéses órák számának növekedéséért. 

Ráadásul a Pacifico Optical megadta a módját a 2019-es nyári darabok bemutatkozásának: az egészet elvitték Sydney kikötőjébe, hogy egy olasz luxusjacht és egy társkapitánynak kinevezett Bond-lány csináljon kedvet hozzá – ennél jobb párosítást pedig a ragyogó napfénnyel és a tengerrel kiegészítve nem is nagyon tudnánk mondani.

A már megismert Campbell és Buckler keretklasszikusok újabb színekkel és modernebb külsővel érkeznek, illetve a márka két vadonatúj kerettel, a Doverrel és a South 2-val próbálja bevenni a nyarat.

Ha esetleg még ez sem lenne elég, újra piacra dobta a The Yacht Mastert, melynek már a neve is sokat sejtető, és elengedhetetlen kelléknek tűnik a hibátlan nyári vakációhoz.

Amennyiben megcsípnénk a Pacifico Optical-életérzést, igyekeznünk kell, mert jó néhány napszemüvegből bizony már kifutott a készlet. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Airows)

új | ausztrál | 2019 | nyár | keret

FOLYTASD EZZEL

A Dior férfi téli kollekciója a francia stílust ünnepli

Neymar és a Puma olyan kollekciót álmodott meg, aminek minden darabjáért csak rajongani lehet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom