Close
Nyárrá változtatják az áprilist is a Pacifico Optical új napszemüvegei

Nyárrá változtatják az áprilist is a Pacifico Optical új napszemüvegei

Amint megláttuk kedvenc ausztrál napszemüvegmárkánk legújabb kollekciójának megnyerő darabjait, máris imára kulcsoltuk a kezünket a napsütéses órák számának növekedéséért. 

Ráadásul a Pacifico Optical megadta a módját a 2019-es nyári darabok bemutatkozásának: az egészet elvitték Sydney kikötőjébe, hogy egy olasz luxusjacht és egy társkapitánynak kinevezett Bond-lány csináljon kedvet hozzá – ennél jobb párosítást pedig a ragyogó napfénnyel és a tengerrel kiegészítve nem is nagyon tudnánk mondani.

A már megismert Campbell és Buckler keretklasszikusok újabb színekkel és modernebb külsővel érkeznek, illetve a márka két vadonatúj kerettel, a Doverrel és a South 2-val próbálja bevenni a nyarat.

Ha esetleg még ez sem lenne elég, újra piacra dobta a The Yacht Mastert, melynek már a neve is sokat sejtető, és elengedhetetlen kelléknek tűnik a hibátlan nyári vakációhoz.

Amennyiben megcsípnénk a Pacifico Optical-életérzést, igyekeznünk kell, mert jó néhány napszemüvegből bizony már kifutott a készlet. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Airows)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom