Még mindig borzasztóan érdekes, hogy Budapestből mi érdekli az influenszereket

Nehéz elhinni, de el kell fogadnunk, hogy a magyar főváros sokaknak ennyi és nem több.

Mark és Mim két ausztrál influenszer, és nyilván nem lehet végérvényes következtetéseket levonni egyetlen egy videóból, de azért mondhatjuk, hogy ők az átlagos Budapestre érkező turistákat képviselik, abból is az „igényesebb” fajtát, akiket nem csak a bulinegyed kocsmái érdekelnek – kacsintás: az angol legénybúcsúsokra utaltunk.

Azt viszont nehéz megszokni, vagy megérteni, hogy miért csak ezek az elképesztő közhelyek érdeklik az ideérkezőket.

Igen, örülünk, hogy felmennek a várba, de hogy ezt követően a lángos (az új gulyás), a romkocsma és a New York Kávéház szerepel a bakancslistán, az olyasmi, amitől én például a fejemet csóválom, és nem csak azért, mert késsel és villával eszik a lángost.

Egyébként azért is figyelemreméltó ez a videó, mert két influenszer páros együttműködéséből jött létre. A How Far From Home név alatt futó Chanel és Stevo kérdezte meg a már említett Markot és Mimet, hogy mit nézzenek meg Budapesten, hiszen ők „profik Budapest-ügyben”.

Szerintünk annyival több ennél Budapest, és annyira mindenki csak ezt a pár dolgot nézi meg, hogy érdemes lenne olyan helyekre menni, ahol tényleg vannak magyarok, mert a romkocsmákban és a New York Kávéházban nincsenek, vagy csak rettentő kevesen, és be kéne látni, hogy lángost is csak azért esznek, mert azt olvasták, hogy ez jó (a lángosnak és talán a kürtőskalácsnak van a legjobb pr csapata ebben az országban), a Vásárcsarnok szép, de a Fény utcai piacon nagyobb az élet, és még mennyi és mennyi minden van, ami nem fürdő és piac és bulinegyed, de úgy fest, hogy aki idejön, annak ennyi kell, és ha ezek megvannak, akkor kipipálhatják Budapestet, hogy ezt is megismerték.

Mit gondolsz?

24%Nincs ezzel semmi baj
26%Így legalább nincs turista a kedvenc helyeimen
50%Jobb lenne, ha többet látnának Budapestből

bulinegyed | budapest | influenszer | influencer | turizmus

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom