Close
Még mindig borzasztóan érdekes, hogy Budapestből mi érdekli az influenszereket

Még mindig borzasztóan érdekes, hogy Budapestből mi érdekli az influenszereket

Nehéz elhinni, de el kell fogadnunk, hogy a magyar főváros sokaknak ennyi és nem több.

Mark és Mim két ausztrál influenszer, és nyilván nem lehet végérvényes következtetéseket levonni egyetlen egy videóból, de azért mondhatjuk, hogy ők az átlagos Budapestre érkező turistákat képviselik, abból is az „igényesebb” fajtát, akiket nem csak a bulinegyed kocsmái érdekelnek – kacsintás: az angol legénybúcsúsokra utaltunk.

Azt viszont nehéz megszokni, vagy megérteni, hogy miért csak ezek az elképesztő közhelyek érdeklik az ideérkezőket.

Igen, örülünk, hogy felmennek a várba, de hogy ezt követően a lángos (az új gulyás), a romkocsma és a New York Kávéház szerepel a bakancslistán, az olyasmi, amitől én például a fejemet csóválom, és nem csak azért, mert késsel és villával eszik a lángost.

Egyébként azért is figyelemreméltó ez a videó, mert két influenszer páros együttműködéséből jött létre. A How Far From Home név alatt futó Chanel és Stevo kérdezte meg a már említett Markot és Mimet, hogy mit nézzenek meg Budapesten, hiszen ők „profik Budapest-ügyben”.

Szerintünk annyival több ennél Budapest, és annyira mindenki csak ezt a pár dolgot nézi meg, hogy érdemes lenne olyan helyekre menni, ahol tényleg vannak magyarok, mert a romkocsmákban és a New York Kávéházban nincsenek, vagy csak rettentő kevesen, és be kéne látni, hogy lángost is csak azért esznek, mert azt olvasták, hogy ez jó (a lángosnak és talán a kürtőskalácsnak van a legjobb pr csapata ebben az országban), a Vásárcsarnok szép, de a Fény utcai piacon nagyobb az élet, és még mennyi és mennyi minden van, ami nem fürdő és piac és bulinegyed, de úgy fest, hogy aki idejön, annak ennyi kell, és ha ezek megvannak, akkor kipipálhatják Budapestet, hogy ezt is megismerték.

Mit gondolsz?

24% Nincs ezzel semmi baj
26% Így legalább nincs turista a kedvenc helyeimen
50% Jobb lenne, ha többet látnának Budapestből

influenszer | piac | budapest | bulinegyed | lángos

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram