Close
Fedezd fel újra a világot – Ezekkel a Budapestről induló repülőjáratokkal már lehet tervezni

Fedezd fel újra a világot – Ezekkel a Budapestről induló repülőjáratokkal már lehet tervezni

Folyamatosan bővül a Budapestről elérhető úti célok sora és egyre több légitársaság indította el újra járatait. Összeszedtük a legfrissebb információkat, hogy ezzel is segítsük a következő utazás megtervezését.

Visszatért például a Pegasus Budapest-Isztambul járata. A légitársaság heti kétszer (pénteken és vasárnap) közlekedik a két város között nagyrészt Boeing 737 és Airbus A320 típusú repülőgépekkel.

Újra elérhető Budapestről a Eurowings járataival a németországi Neckar folyó völgyében található Stuttgart városa. A légitársaság heti kétszer (hétfőn és pénteken) közlekedik a két város között Airbus A319 típusú repülőgépekkel, júniustól pedig már három járat is elérhető lesz hetente.

Újraindultak a Ryanair Párizsba, Málagába és Rómába tartó járatai heti két-két alkalommal, az olasz fővárosba júniustól már négy járat is elérhető lesz hetente.

A Ryanair bejelentette a Budapest-Riga útvonalat is, ami várhatóan november 1-től indul heti három járattal.

Ismét felszállnak a Ryanair Barcelonába, Berlinbe, Brüsszelbe és a Kanári-szigetekre tartó gépei is. A kezdetekben heti egy illetve két alkalommal közlekednek a városokba, júniustól viszont folyamatosan növelik a járatsűrűséget, így Brüsszelbe már akár napi járat is elérhető lesz.

Újraindult a Wizz Air Budapest–Málaga járata és tervezhetünk a Dortmundba tartó Wizz Air járattal is. Májusban heti egyszer, majd júniustól heti két alkalommal közlekednek.

Eközben újra megnyitja debreceni bázisát a Wizz Air – Első körben ezekbe a városokba utazhatunk.

(Forrás: Budapest Airport, fotók: Getty Images, Pixabay, Unsplash, Wizz Air)

repülőtér | nyár | újrainduló | utazás | budapest

FOLYTASD EZZEL

Így fogsz utazni jövőre

Az infláció ellenére ismét csúcsra jár a bevásárlóturizmus Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram