Close
Pár nap és újranyitja az éttermeit és sörözőit Bulgária

Pár nap és újranyitja az éttermeit és sörözőit Bulgária

Pár nap, és lazítanak a bolgárok. Ugyanitt: emlékszel még a csapolt sör ízére?

Bulgária tovább lazít a koronavírus megfékezésére elrendelt korlátozásokon, április 12-től, azaz hétfőtől kinyithatnak az iskolák, éttermek és mozik.

A november óta zárva tartó bevásárlóközpontok, bárok és éjszakai szórakozóhelyek pedig április 29-től fogadhatnak vásárlókat, illetve vendégeket, de csak ötvenszázalékos telítettséggel

– írja a Reuters, valamint az MTI-re hivatkozva az Index.

A szakértői tanács már március végén döntést hozott a korlátozások részleges feloldásáról; akkor úgy döntöttek, hogy április 5-től megnyíltak a bölcsődék és óvodák,

hétfőtől pedig újranyitnak az éttermek és kávéházak szabadtéri részei, emellett látogathatóak lesznek a színházi előadások is

a nézőtér harmincszázalékos telítettségével.

A nagy bevásárlóközpontok egyelőre zárva maradnak, valamint április végéig tilos tömegrendezvények tartása zárt terekben, közölte a miniszter.

Még nem tudjuk, nálunk mennyit kell még várni a vendéglátóhelyek újranyitására, ahogy azt sem, vajon oltási igazoláshoz kötik-e majd az étteremlátogatást, de a rakpartot mindenesetre már elég későig igénybevehetjük hétvégén.

(Forrás: Index, Reuters, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom