Close
Tovább lesz nyitva hétvégén a rakpart a gyalogosoknak

Tovább lesz nyitva hétvégén a rakpart a gyalogosoknak

Tovább tarthatnak a dunaparti esték. Egészen őszig.

Hétvégenként ezentúl hosszabb ideig, este kilencig használhatják a gyalogosok és a kerékpárosok a pesti alsó rakpartot. Őszig minden hétvégén hosszabb ideig vehetik birtokba a Margit híd és a Közraktár utca közötti rakpartot az arra sétálók és a kerékpározók;

ez a lehetőség is segíti, hogy kevesebben gyűljenek össze a népszerű kirándulóhelyeken.

A rakpart szombat reggel 6 óra és vasárnap este 21 óra között áll nyitva a látogatók előtt. Az érintett útszakaszra szombat reggel 5 órától egészen vasárnap este 21 óráig nem lehet behajtani autóval.

Ha pedig hétvégén nem a rakpartra mennél, hanem síelnél Magyarországon, bámulatos módon erre is van lehetőséged, itt pedig megnézheted az ingyenes Budapesti Tavaszi Fesztivál programját.

(Forrás: BKK, MTI)

bkk | gyalogos | hír | kerékpáros | rakpart

FOLYTASD EZZEL

Hamarosan akár a tiéd is lehet egy ingyen repjegy ebbe a kedvelt távoli metropoliszba

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram