Close
A Burberry hihetetlenül vagány kampánya a legszabadabb dolog ezen a héten

A Burberry hihetetlenül vagány kampánya a legszabadabb dolog ezen a héten

London utcáit veszik be a táncosok és modellek ebben a csodás videóban. Egy percre teljesen elfeledkeztünk a járványról.

Mondjuk amellett, hogy olyan magasan sincs a léc a hét-legszabadabb-dolga kategóriában, ez a videó akkor is magasan ugraná, ha lenne. A Singing in the Rain modern újrafeldolgozását láthatjuk a Burberry legújabb kampányfilmjében, ami maga a szabadság, vidám kreativitás, stílusosság, lezserség, művészet és vagányság. Most mondd, hogy nem!

Mi megnéztük párszor, még több ilyet kérnénk!

Ez is érdekelhet:

kampány | táncos | modell | Burberry | Anglia

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a márkákra egyszerűen nem hat a gazdasági válság

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom