Close
Vajon ki az ott a sziklaszirten? – kérdezi Charlotte Gainsbourg ebben a gyönyörű kisfilmben

Vajon ki az ott a sziklaszirten? – kérdezi Charlotte Gainsbourg ebben a gyönyörű kisfilmben

Ilyen egy csodálatosan szép reklámfilm: egy percig sem jut eszedbe, hogy reklámot néznél.

Fogalmazzunk finoman: a reklámokért nem sokan rajongunk. Kevésbé finoman: a reklámok kilencvenkilenc százaléka idegesítő, és legszívesebben mindig áttekerne rajta az ember. Van viszont az a bizonyos egy százalék, amikor egy reklám nettó tökéletes.

Ilyen a Zara Home legújabb, fekete-fehér művészfilmje a színésznő és énekesnő-dalszövegíró-legenda, Charlotte Gainsbourg főszereplésével, Fabien Baron rendezésével. Nekünk egy másodpercig sem jutott eszünkbe, hogy egy reklámot néznénk, inkább az, hogy egy lebilincselően szép művészfilmet. Gyönyörű.

Ez is érdekelhet:

művészfilm | charlotte gainsbourg | zara home | imázsfilm | művészet

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram