Cégalapítás és cégügyek online jogi ügyintézése

Egy céggel kapcsolatban rengeteg, akár előre kiszámíthatatlan költség, kiadás is adódhat. Szerencsére ez nem kell, hogy igaz legyen a céggel kapcsolatos jogi ügyek intézésére. A KRS Ügyvédi Iroda személyre szabott személyes jogi szolgáltatásai mellett kidolgozta a sztenderdizált és automatizált online jogi ügyintézés módszertanát és mint szolgáltatást, elérhetővé tette minden jelenlegi és jövőbeli ügyfele számára.

Az online ügyintézés előnyei

Az online jogi ügyintézés egy olyan megbízható jogi háttérrel, mint amilyet az eKRS számára a KRS Ügyvédi Iroda biztosít, egy teljesen megbízható, az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő hivatalos ügyintézést jelent az ügyfelek számára. Mindezt úgy képes biztosítani, hogy sem utazni, sem időpontokat nem kell egyeztetni hozzá, hiszen az ügyfél igényei szerint akár minden ügyintézési szakasz megoldható online keretek között.

Természetesen egyedi helyzetek, bonyolult kérdések esetén a KRS Ügyvédi Iroda továbbra is hatékonyan, szakszerűen kiszolgálja ügyfeleit, hogy minden szempontból megfelelő jogi szolgáltatást kaphassanak.

Az egyszerűbb esetekben azonban kedvező és fix áron érhető el az automatizált online eKRS jogi szolgáltatás, amely ugyanolyan hivatalos dokumentumokat és akár okiratokat kínál, mint amilyeneket a személyes jogi ügyintézés alkalmával is megkap az ügyfél.

 

Az elkészült iratok, dokumentumok ráadásul bármikor elérhetőek és letölthetőek maradnak a regisztrált ügyfél fiókjából, így még ezek tárolásáról sem kell gondoskodnia. A dokumentumok esetén ügyvédi ellenjegyzés is elérhető és az Ügyvédi Ipari Kamaránál letétbe is helyezhetők.

Ha neked is drága az időd

Cégalapítás, társasági részesedés - üzletrész vagy részvény - átruházása, cégmódosítások a cégjegyzékben szereplő adatokban vagy döntések a számviteli mérlegekről, valamint végelszámolással kapcsolatos feladatok - mindez elérhető az eKRS online intézhető cégügyei között.

A weboldalon történő regisztráció és bejelentkezés után kiválaszthatod azt a jogi ügyvitelt, amelyre szükséged van, s már kezdheted is az adatok kitöltését. Bármi közbejön, munka, család vagy más feladat, a folyamat akármikor félbeszakítható és később folytatható.

Online intézhető cégügyek 

A cégalapítás keretén belül Bt., Kft. vagy Zrt. alapítására is lehetőséged van, mindegyik tökéletesen meg fog felelni a jogszabályoknak, törvényeknek és ha szeretnéd, illetve az alapító tagokkal szeretnétek, akkor akár személyes találkozás nélkül is nyélbe üthetitek.

A céggel kapcsolatos változások is egyszerűen intézhetők, akár a cégjegyzékben is szereplő adatokon szeretnél változtatni, akár a mérlegek elfogadása a feladat.

Mostantól az üzletrész adásvétel és a részvény átruházás is elektronikusan és gyorsan intézhető. A tulajdonátszállás azonnali, az adás-vételi szerződés teljes körű és bejegyzésre alkalmas.

A végelszámolás, azaz a cég jogutód nélküli megszüntetéséhez alapvető okiratokat is kedvező és fix áron, valamint elektronikusan intézheted. A csomagban az illetékes cégbírósághoz történő benyújtás és a cég könyvelőjével történő egyeztetés is szerepel.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram