Cégdokumentumok okostelefonról és tabletről

Ma már nemcsak asztali számítógépről lehet cégdokumentumokat igényelni, hanem okostelefonról és tabletről is. Ennek köszönhetően már útközben is elérhetővé válnak a cégkivonatok, a mérlegek és a cégtörténetek.

A Cégtaláló okostelefonról és tabletről elérhető szolgáltatása ma már mindenki számára elérhetővé teszi a cégdokumentumokhoz való hozzáférést az asztali számítógépen túl is. Az új technológiának köszönhetően már nem kell alkalmazásokat telepíteni ehhez, csupán fel kell keresni a szolgáltató oldalát.

Intelligens módon alkalmazkodik az adott eszköz kijelzőjéhez

Mivel az oldal intelligens módon alkalmazkodik az adott eszköz kijelzőjéhez, ugyanazt a felhasználói élményt biztosítja irodai számítógépen, mobilon illetve tableten. Ehhez az kell, hogy a szolgáltató kihasználja az AMP szabvány lehetőségeit.

A szolgáltató minden eszközön lehetővé teszi az online utalást és a bankkártyás fizetést. Ráadásul mindez lehetséges Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert használó tableteken és telefonon egyaránt. A folyamathoz nem kell alkalmazást telepíteni, hiszen az eszközök e nélkül is képesek megjeleníteni a dokumentumokat

Akár útközben vagy tárgyalás közben is igényelhetőek

Az eszközök a PDF és a HTML formátumot a böngészővel, míg az Excel mérlegeket a Documents To Go gyárilag telepített alkalmazással nyitják meg, a Windows Phone-on pedig az Office mobilos változatával. Szóval irodai számítógépen, táblagépen és telefonon egyaránt azonnal megnyithatók a dokumentumok.

Összefoglalva tehát ezeknek a dokumentumoknak az igénylése már nem csupán az irodai asztal mellől lehetséges, bármilyen helyzetben van rá mód. Akár útközben vagy tárgyalás közben is igényelhetőek és letölthetőek a cégmásolatok, a cégkivonatok és a mérlegek.

 

Milyen esetekben lehet időt megtakarítani?

 

Mutatunk néhány példát arra vonatkozóan, hogy ennek a lehetőségnek köszönhetően milyen esetekben lehet időt megtakarítani. Jó példa erre a bankszámlanyitás, hiszen ekkor e-hiteles cégkivonatra van szükség. Amennyiben nem vitte magával az ügyfél, akár ott helyben megrendelheti mobilon, és az e-mailben érkező dokumentumot egyszerűen továbbíthatja a banki ügyintéző részére.

 

Továbbá a tárgyalások során sor kerülhet arra, hogy szükségessé válik a vállalat előző éves mérlege. Ebben az esetben okostelefonon vagy tableten keresztül is megrendelhető a dokumentum, és pár perccel később már le is tölthető és megnyitható az Excel formátumú mérleg.

 

Az is előfordulhat, hogy az internetszolgáltató hibája miatt nem működik az internet az irodában. Ebben az esetben mobilon keresztül a mobilnet segítségével egyszerűen megrendelhetőek a dokumentumok, és azok néhány percen belül meg is érkeznek e-mailben.

 

Ha közhiteles dokumentumra van szükség, akkor az is egyszerűen megrendelhető táblagépen vagy okostelefonon.

 

Láthatjuk tehát, sokféle módon juthatunk hozzá az adott helyzetben szükséges cégadatokhoz.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom