Close
Tizenhat aranyérmet szereztünk a Challenge International du Vin borversenyen

Tizenhat aranyérmet szereztünk a Challenge International du Vin borversenyen

Bordeaux-ban 41. alkalommal is megrendezték a Challenge International du Vin borversenyt, amelyen a magyar borok igen nagy sikert arattak.

Az egyik legrangosabb nemzetközi borversenyre összesen 4376 bort neveztek mintegy harmincnyolc országból, a legtöbb minta Franciaországból érkezett.

Magyarországon negyvenkilenc pincészet százharmincnégy borát bírálták el,

így tőlünk az ötödik legnagyobb borminta érkezett a bordeaux-i versenyre.

A magyar borászok végül tizenhét arany-, tizenhat ezüst- és öt bronzéremmel zártak, a legtöbb aranyérmet (szám szerint hatot) a tokaji borok kapták. Ezentúl a badacsonyi és egri borvidékről három-három, a Balatonfüred-csopaki borvidékről kettő arany érkezett, továbbá a szekszárdi, mátrai és villányi borvidékről is volt aranyérmes bor.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MNGSZ)

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom