Close
A Chanel új kollekciója azonnal meghozza a nyári hangulatot

A Chanel új kollekciója azonnal meghozza a nyári hangulatot

Bár hivatalosan még nincs itt a nyár, a Chanelnek köszönhetően egycsapásra a francia Riviérán érezhetjük magunkat.

Monte Carlo festői tájának ölelésében tartotta meg a Chanel a 2022/23-as Crusie kollekciójának divatbemutatóját, amely a nyári élet és varázslatos kiruccanások örömét, felszabadultságát testesíti meg.

Virginie Viard, a Chanel kreatív igazgatója már régóta tervezte, hogy Monte Carloban, a Beach Hotelben tartanak egy divatbemutatót, de inspirálóan hatott rá Karl Lagerfeld villája is, különösen annak teraszai, erélyei, hatalmas napernyői és virágai.

A mostani kollekciót Sofia és Roman Coppola tervezte és elsősorban az olyan ruhadarabok dominálnak benne, amelyek nélkülözhetetlenek egy csodálatos körutazáshoz. Így a figyelem középpontjába az élénk színű tweed szettek, fürdőruhák és a könnyed anyagok, selymek kerülnek.

A sportos stílus mellett megjelennek a flitterek, a hímzett virágmotívumok is, a nőies darabokat pedig a vékonyan csíkozott hosszú ingruhák vagy a hát nélküli felsők testesítik meg.

Nyüzsgő nyarat ígér a Dior új kapszulakollekciója is, amelyet az élénk színek, a luxus szelyemanyagok és a merész nyomatok jellemeznek. A szikrázó napsütésben pedig a Fendi 2022-es napszemüvegei lehetnek a legjobb barátaink.

(Forrás: Haute Living, fotók: Chanel)

divat | chanel | stílus | nyár | luxusmárka

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram