Close
Ezekért a napszemüvegekért fogunk megőrülni idén nyáron

Ezekért a napszemüvegekért fogunk megőrülni idén nyáron

Malika Louback és Jean Campbell topmodell a Fendi 2022-es tavaszi-nyári Eyewear kampányának főszereplője, a kiegészítők mellett pedig tényleg nem lehet szó nélkül elmenni.

A Fendi divatház nemrégiben mutatta be 2022-es tavaszi-nyári szemüvegkollekcióját, amiben Malika Louback és Jean Campbell topmodellek mellett Drew Vickers divatfotós vállalt központi szerepet. A kreatív rendezésért Ronnie Cooke Newhouse és Karl Bolander felelt, a stylist Rae Boxer volt, a casting irányítását pedig Shelley Durkan végezte.

Az új kiegészítő kollekciókat a Delfina Delettrez által tervezett, összetéveszthetetlen Fendi O’Lock divatékszerek ihlették, így klasszikus formák és modern megjelenések találkoznak bennük.

Az optikai keretek és napszemüvegek stílusa a visszafogottól a hihetetlenül látványosig terjed, mindegyik oldalán pedig a híres Fendi O’Lock motívum látható.

(Forrás: Designscene, fotók: Fendi)

divat | fendi | napszemüveg | stílus | kiegészítő

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram