Close
Hihetetlenül stílusos új dizájnt villantott a Fendi Caffe

Hihetetlenül stílusos új dizájnt villantott a Fendi Caffe

Az ikonikus Fendi Caffe visszatért Miami dizájn kerületébe, miután tavaly nyáron átütő sikert aratott az FF Vertigo által ihletett kávézó.

A Fendi Boutique mellett található vendéglátóhely minden négyzetcentimétere maga a lüktető stílusosság. A Fendi Caffe új dizájnja merész árnyalatokat vonultat fel, hiszen a naplemente teljes színpalettája megtalálható rajta a vöröstől kezdve a narancssárgán át az élénk sárgáig.

A kávézó koncepciójában Antonio Lopez divatillusztrátor alkotásai elevenednek meg. A “Lopez Girls” innovatív elképzelése újradefiniálja mindazt, ahogy

a nőiességre, a sokszínűségre, az inkluzivitásra és a különleges szépségre gondolunk.

A Fendi jellegzetes logója tényleg mindenhol visszaköszön, megjelenik a francia pirítóson, a kapucsínón, és a kávézó minden egyes elemén.

Azok a hihetetlenül szerencsések, akik éppen Miamiban tartózkodnak, vagy a közeljövőben látogatnak oda, mindenképpen keressék fel a május 1-ig nyitva tartó egyedülálló kávézót!

Nem ez az első alkalom, hogy rajongásig beleszeretünk a Fendi stílusába. Ebben a cikkünkben a Fendi SS20 kollekció fotózását mutattuk be, amelyet a prémium ruhamárka kreatív-igazgatója, Silvia Venturini Fendi olasz nyaralója inspirált. A bukolikus környezetben és stílusos Fendi szettekben kertészkedő modellek láttán nem tudtuk, hogy a ruhavásárláshoz vagy a gyümölcsszedéshez támadt-e nagyobb kedvünk.

(Forrás: HauteLiving, fotók: Fendi)

miami | divatmárka | luxusmárka | fendi caffé | divat

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram