Close
Hihetetlenül stílusos új dizájnt villantott a Fendi Caffe

Hihetetlenül stílusos új dizájnt villantott a Fendi Caffe

Az ikonikus Fendi Caffe visszatért Miami dizájn kerületébe, miután tavaly nyáron átütő sikert aratott az FF Vertigo által ihletett kávézó.

A Fendi Boutique mellett található vendéglátóhely minden négyzetcentimétere maga a lüktető stílusosság. A Fendi Caffe új dizájnja merész árnyalatokat vonultat fel, hiszen a naplemente teljes színpalettája megtalálható rajta a vöröstől kezdve a narancssárgán át az élénk sárgáig.

A kávézó koncepciójában Antonio Lopez divatillusztrátor alkotásai elevenednek meg. A “Lopez Girls” innovatív elképzelése újradefiniálja mindazt, ahogy

a nőiességre, a sokszínűségre, az inkluzivitásra és a különleges szépségre gondolunk.

A Fendi jellegzetes logója tényleg mindenhol visszaköszön, megjelenik a francia pirítóson, a kapucsínón, és a kávézó minden egyes elemén.

Azok a hihetetlenül szerencsések, akik éppen Miamiban tartózkodnak, vagy a közeljövőben látogatnak oda, mindenképpen keressék fel a május 1-ig nyitva tartó egyedülálló kávézót!

Nem ez az első alkalom, hogy rajongásig beleszeretünk a Fendi stílusába. Ebben a cikkünkben a Fendi SS20 kollekció fotózását mutattuk be, amelyet a prémium ruhamárka kreatív-igazgatója, Silvia Venturini Fendi olasz nyaralója inspirált. A bukolikus környezetben és stílusos Fendi szettekben kertészkedő modellek láttán nem tudtuk, hogy a ruhavásárláshoz vagy a gyümölcsszedéshez támadt-e nagyobb kedvünk.

(Forrás: HauteLiving, fotók: Fendi)

luxusmárka | fendi caffé | fendi | divatmárka | divat

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom