Close
Ez 2022-ben a világ legjobb repülőtere

Ez 2022-ben a világ legjobb repülőtere

Visszaszerezte trónját a világ egyik leglátványosabb repülőtere, miután 2021-ben letaszították a dobogó első fokáról.

A Travel Pulse szerint a szingapúri Changi repülőtér visszaszerezte a világ legjobbjának járó címet, miután 2021-ben csupán a második helyen végzett. Ahogy azt a Roadster is megírta, a  tavalyi trónfosztás meglepő volt, hiszen ezt megelőzően nyolc éven keresztül nem talált legyőzőre, így

mindenféle erőfeszítés nélkül nyerték el a Skytrax-díjat.

Nem csoda, hogy a Changi repülőtér egy évtizede a legjobbnak bizonyul, hiszen hihetetlen építészeti és botanikai megoldásokat alkalmaz, emellett a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik. Önmagában is egy látványos turisztikai attrakció, amelyet lenyűgöző vízesés és buja növényzet koronáz meg.

Az egész repülőtér futurisztikus hatást kelt.

A Changi ad otthont a világ legnagyobb csúszdájának is, amelyen az utazók ingyenesen kipróbálhatnak, ha tíz dollárt költöttek a repülőtéren. A folyosókon kis robotok haladnak, hogy a várakozók segítségére legyenek, így például itallal szolgálják ki őket.

(Forrás: The Travel, fotók: Getty Images)

szingapúr | travel pulse | changi | reptér | repülőtér

FOLYTASD EZZEL

Öt gyönyörű közép-kelet európai város, ahová legalább egyszer el kell utazni

Nem mondanak le a tömeges megfigyelésről az uniós országok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram