Close
Ez 2022-ben a világ legjobb repülőtere

Ez 2022-ben a világ legjobb repülőtere

Visszaszerezte trónját a világ egyik leglátványosabb repülőtere, miután 2021-ben letaszították a dobogó első fokáról.

A Travel Pulse szerint a szingapúri Changi repülőtér visszaszerezte a világ legjobbjának járó címet, miután 2021-ben csupán a második helyen végzett. Ahogy azt a Roadster is megírta, a  tavalyi trónfosztás meglepő volt, hiszen ezt megelőzően nyolc éven keresztül nem talált legyőzőre, így

mindenféle erőfeszítés nélkül nyerték el a Skytrax-díjat.

Nem csoda, hogy a Changi repülőtér egy évtizede a legjobbnak bizonyul, hiszen hihetetlen építészeti és botanikai megoldásokat alkalmaz, emellett a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik. Önmagában is egy látványos turisztikai attrakció, amelyet lenyűgöző vízesés és buja növényzet koronáz meg.

Az egész repülőtér futurisztikus hatást kelt.

A Changi ad otthont a világ legnagyobb csúszdájának is, amelyen az utazók ingyenesen kipróbálhatnak, ha tíz dollárt költöttek a repülőtéren. A folyosókon kis robotok haladnak, hogy a várakozók segítségére legyenek, így például itallal szolgálják ki őket.

(Forrás: The Travel, fotók: Getty Images)

szingapúr | repülőtér | travel pulse | utazás | reptér

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom